Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Dacia pregătește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris.


Barlap

Recommended Posts

Dacia a pregătit câteva surprize pentru fanii care vor trece pragul Salonului Auto de la Paris. Oficialii constructorului de la Mioveni anunță o serie de "noutăți în gamă", vor demara un concurs de design pentru Sandero Stepway și vor prezenta un "exponat surpriză".


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/086/921/759077l-610x390-b-ac2a2f04.jpg


Grupul Renault a publicat lista de noutăți pentru Salonul Auto de la Paris, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii octombrie. Așa cum era de așteptat, pe lista francezilor apare și programul pregătit de Dacia.


 


În cadrul evenimentului din Paris, producătorul de la Mioveni promite să prezinte o serie de noutăți pentru gama pe care o comercializează. Deși francezii nu oferă alte informații, cel mai probabil, Dacia va anunța debutul motorului de 1.33 litri pe benzină în gama Duster. Tot la Paris, producătorul de la Mioveni va lansa un concurs de design pentru Sandero Stepway, fără să ofere alte detalii despre acesta.


În cadrul standului Dacia, fanii vor putea admira și un "exponat surpriză". Mizând pe experiențele anilor trecuți, constructorul de la Mioveni va lansa cel mai probabil o ediție specială sau o serie limitată a unui model aflat deja în gamă. Rămâne ca o confirmare finală să vină în 2 octombrie la standul pregătit de Dacia la complexul expozițional Porte de Versailles.


Ce prezintă Renault și Alpine


Brandul Alpine va fi prezent la Paris cu toată gama: A110 Pure, A110 Légende și A110 GT4. De asemenea, fanii modelelor clasice vor putea admira câteva exemplare de colecție în cadrul expoziției Mythical Routes.


Alături de Kadjar facelift, Renault expune la Paris și conceptul unui "robo-vehicul". Prototipul face parte dintr-un proiect amplu care a debutat în luna martie atunci când francezii au prezentat conceptul EZ-GO. În 2018, Renault împlinește 120 de ani, iar pentru a sărbători cum se cuvine această vârstă, francezii organizează o paradă: 30 de modele Renault vor putea fi admirate pe străzile din Paris.


 


 


 


 

Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,297 Total Posts
  5,211 Total Topics
  3,978 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  fuxanu
  Newest Member
  fuxanu
  Joined
 • Who's Online   9 Members, 0 Anonymous, 59 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.