Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Abarth 124 GT4, surprins pe circuitul de la Monza.


Barlap

Recommended Posts

Abarth pregătește o versiune de circuit pentru 124. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 1.8 litri și un pachet aerodinamic nou.


 


Abarth vrea ca noul 124 Spider (foto) să devină cunoscut în motorsport, motiv pentru care pregătesc versiuni noi. Dacă în urmă cu doi am făcut cunoștință cu Abarth 124 Rally, versiune dezvoltată exclusiv pentru a concura în etapele de raliu, acum italienii pregătesc o variantă dedicată circuitului.


 


Numele său este Abarth 124 GT4 și a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Monza. Modelul italian renunță la acoperișul decapotabil din pânză și, în același timp, primește un pachet aerodinamic nou cu spoilere și praguri modificate, dar și o aripă spate de dimensiuni generoase. 


Abarth 124 Rally folosește un motor turbo de 1.8 litri care produce 300 de cai putere. Zvonurile spun că viitoarea versiune de circuit va miza pe același propulsor, însă puterea oferită de acesta ar urma să crească până la 380 CP. 


Aceleași surse apropiate companiei spun că viitorul Abarth 124 GT4 va concura în noul sezon din Italian GT Championship, competiție care debutează în luna aprilie a anului viitor.


 


 Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,299 Total Posts
  5,211 Total Topics
  3,978 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  fuxanu
  Newest Member
  fuxanu
  Joined
 • Who's Online   14 Members, 0 Anonymous, 28 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.