Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Ricciardo a semnat un contract pe două sezoane cu Renault.


Barlap

Recommended Posts

Daniel Ricciardo va concura pentru Renault în următoarele două sezoane după ce a decis să părăsească Red Bull, cel mai probabil ca urmare a faptului că echipa austriacă va folosi motoare Honda.


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/086/031/632061l-610x390-b-cd65aed8.jpg


Daniel Ricciardo a afirmat cu numai câteva zile în urmă că semnarea unui nou contract cu Red Bull pentru sezonul 2019 reprezintă o simplă formalitate și că un anunț oficial va fi făcut în cursul lunii august.


 


Anunțul a sosit la timp, însă marea surpriză este că pilotul australian a semnat cu Renault, nu cu Red Bull Racing. Noul contract este valabil pentru sezoanele 2019 și 2020, iar Ricciardo susține că a fost impresionat de progresele realizate de echipă în ultimii ani.


"A fost probabil una dintre cele mai dificile decizii din cariera mea. Dar m-am gândit că este timpul pentru o provocare nouă și proaspătă. Știu că mai este mult până când Renault își va atinge obiectivul de a concura la cel mai înalt nivel, dar am fost impresionat de progresele lor din ultimii doi ani. Știu că, de fiecare dată când a fost în sport, Renault a câștigat în cele din urmă", a explicat el.


Cel mai probabil, Ricciardo a ajuns la concluzia că are mai multe șanse să obțină performanțe bune cu Renault în 2019, în contextul în care Red Bull a renunțat la motoarele constructorului francez în favoarea unităților furnizate de Honda.


 


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,260 Total Posts
  5,210 Total Topics
  3,968 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  Aurel Ieremia
  Newest Member
  Aurel Ieremia
  Joined
 • Who's Online   11 Members, 0 Anonymous, 41 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.