Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Aston Martin a finalizat designul lui Varekai.


Barlap

Recommended Posts

Aston Martin spune că a finalizat designul SUV-ului Varekai, model pe care îl vom putea admira începând cu anul viitor. Britanicii pregătesc doar versiuni cu motoare pe benzină, iar producția va avea loc în cadrul fabricii St. Athan din Țara Galilor.


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/086/025/192505l-610x390-b-c15197c3.jpg


DBX (foto), conceptul care a anunțat primul SUV Aston Martin, a debutat în 2015 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Potrivit unor informații neoficiale, versiunea de serie a fost botezată Varekai.


 


Noul model va fi lansat oficial în 2019, iar conform celui mai recent raport, britanicii au finalizat designul lui Varekai. Câțiva clienți au vizitat deja sediul producătorului britanic și au putut admira primul SUV din istoria companiei.


"Am finalizat designul și am invitat și câțiva clienți să-l admire. Știm cum arată, iar acum vom demara producția unor prototipuri", a declarat Simon Sproule, vicepreședintele departamentului de Marketing.


Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la finalul anului curent, urmând ca din 2019 SUV-ul Aston Martin să intre în producția de serie în cadrul fabricii din St. Athan, Țara Galilor.


"Versiunea de serie a lui DBX va avea doar motoare pe benzină. Dacă vei arunca o privire peste strategia noastră vei vedea că până în 2025 fiecare model pe care îl producem va avea un sistem hibrid de propulsie sau unul 100% electric. Inevitabil, SUV-ul va integra sisteme asemănătoare", a completat oficialul Aston Martin.


Cel mai probabil, primele versiuni ale SUV-ului Varekai vor avea sisteme mild-hybrid, urmând ca pe viitor, britanicii să ofere un sistem plug-in hybrid. Zvonurile apărute în trecut sugerau o variantă plug-in hybrid cu propulsor V8 de 4.0 litri și motor electric. Informațiile neoficiale spuneau că acest ansamblu este capabil să ofere 710 cai putere.


 


Via | AutoExpress


 


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.