Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Actor] Mark Wahlberg


BDragoS

Recommended Posts

Numele actorului : Mark Wahlberg
Genul filmelor in care joaca : Actiune/comedie
Poze : 
This is the hidden content, please
Link imdb : 
This is the hidden content, please
Trailere :  
Alte precizari : Mark Robert Michael Wahlberg s-a nascut pe 5 iunie 1971 intr-un cartier al populatiei sarace din Boston cunoscut sub numele de “Dorchester”, fiind al noulea copil al cuplului Alma si Donald Wahlberg. Datorita faptului ca parintii sai au divortat cand el abia implinise unsprezece ani, tanarul Mark nu prea a avut parte de copilarie, impartind impreuna cu fratii sai cele trei camere ale unui apartament.


Dupa divort, mama lui Mark spunea ca devenise foarte absorbita de problemele ei, nu pre avand timp si de copii, simtindu-se astfel mai tarziu vinovata datorita delicventelor copiilor sai . Wahlberg a lasat deoparte scoala la varsta de 14 ani (mai tarziu luandu-si si GED-ul ( capacitatea)) pentru a se dedica intotalitate talhariilor minore si drogurilor. Si-a petrecut tineretea inseland lumea credula si furand orice , lucrand si ca diler de droguri pentrui ceva timp pana a inceput sa si testeze substantele . La varsta de 16 ani , a fost retinut pentru tentativa de talharire a 2 barbati de origine vietnameza. Datorita acestui fapt a fost condamnat la 50 de zile de detentie la inchisoarea Deer Island. In perioada detentiei a inceput “sa traga de fiare” pentru a trece timpul mai repede si astfel la finalul condamnarii devenise din baiatul sfrijit ce intrase in inchisoare un adevarat model.

Wahlberg deasemeni considera paerioada de detentie drept momentul in care a luat decizia sa lase la o parte gainariile si drogurile si sa devina un alt om. Odata ce a fost eliberat, Mark s-a reintors in sanul familiei, care tocmai devenise cunoscuta. Fratele sau mai mare Donnie Wahlberg a fost un membru al formatiei din anii ‘80 , New Kids on the Block. Mark insusi a facut parte din formula initiala dar s-a retras repede datorita faptului ca grupul avea o imagine prea linistita. Una din precursoarele nebuniei ce avea sa urmeze cu formarea boy-bandurilor , New Kids on the Block erau la acel moment in fruntea tuturor topurilor si se bucurau de un succes nebun la public. Donnie a decis sa-l ajute pe fratele sau mai mic sa iasa din belele si sa apuce o cale mai buna, astfel a tras cateva sfori si a reusit sa-i obtina lui Mark un contract..

In ciuda faptului ca la capitolul voce era cam deficitar, promotorii au luat act de felul in care Mark se misca pe scena si au fost siguri ca asta le va scoate din minti pe fanele sale. Donnie i-a scris compus cateva cantece mai usurele lui Mark, a cooptat cativa dansatori pe care ii cunostea, un DJ pentru a-i transforma in propria "Funky Bunch" (gasca nebuna) si astfel s-a nascut "Marky Mark and the Funky Bunch". Albumul sau de debut , "Music for the People", a fost devastator , in mare parte datorita faptului ca se canta la concerte numai live si ca miscarile si “ unduirile” specifice rap-ului (pe atunci la inceput) erau uluitoare. Producatorul David Geffen a vazut in Wahlberg o “vaca de muls” pentru cei cu abilitati de marketing . Dupa o discutie cu celebrul Calvin Klein, Marky Mark a fost desemnat modelul numarul 1 de lenjerie intima al casei . In mod ironic , in timp ce trupa New Kids on the Block incepuse sa piarda din fani datorita acelorasi ritmuri siropoase, imagine de baiat rau a lui "Marky Mark"continua sa creasca vertiginos. Mark continua sa tina prima pagina a ziarelor (ode cekle mai multe ori tabloide) dupa o serie de scandaluri.

In 1992, a scos o carte pe care si-o dedicasa penisului sau. Wahlberg a fost implicat in mod constant in batai, eca mai mai memorabila fiind cea cu Madonna si anturajul acesteia la o petrecere din Los Angeles. Bine inteles ca acestea erau de cele mai multe ori usoare dar erau gustate din plin de audienta. In orice caz cand s-a auzit de povestea cu arestarea sa (si acuzatiile de rasism) lucrurile au inceput sa prinda o tenta cenusie . Oameni nu mai erau asa de amuzati. Curand dupa ceea, in timpul unui show britanic impreuna cu rapper ul Shabba Ranks, a intart si mai mult in bucluc. Dupa ce Ranks a spus ca homosexualii ar trebui crucificati, Wahlberg a fost acuzat ca a tacut si astfel a fost de acord . Marky Mark a fost imediat acuzat de brutalitai , homofobie si tratamente rasiale. Cel de al doilea album al sau , "You Gotta Believe", a fost primit de catre public cu raceala, si nu prea a intrat in topuri. Dezorientat si umilit de caderea sa din bratele publicului si al lumii muzicii, Wahlberg a si-a indreptat atentia spre o alta arta , actoria . A renuntat la "Marky Mark" si a redevenit cunoscut ca simplul Mark Wahlberg. Primul sau rol major a fost in filmul“Renaissance Man” (1994) in regia lui Penny Marshall. In ciuda schimbarii numelui, multi au strambat din nas la oideea ca fostul baiat rau inceraca acum sa faca pe actorul de drame, dar inca de la inceput el le-a artat ca se inseala . In Renaissance Man (1994), a facut o performanta remarcabila in rolul unui soldat . Astfel carcotasilor le-a devenit din ce in ce mai greu sa scrie dupa ce Mark a inceput sa realizeze numai roluri unul si unul . A facut un rol de zile mari in “ The Basketball Diaries” (1995) si le-a inghetat inimile tuturor in “Fear “ (1996) in care a dat cosmaruri oricarui tata . Wahlberg a atins un varf de performanta in filmul lui Paul Thomas Anderson “Boogie Nights” (1997), in care s-a metamorfozat din tanarul rusinos "Eddie Adams" in egocentricul star porno, "Dirk Diggler".

A fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, aria 6200, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Untitled-2.gif
Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.