Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Honda Civic 1.0 VTEC cu transmisie CVT.


Barlap

Recommended Posts

Aspectul exterior al celei de-a 10-a generaţia Honda Civic poate părea prea futurist la prima vedere, însă uitându-ne în urmă realizăm că noul Civic se înscrie perfect în limitele trasate de modelele anterioare.


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1840/17356824/1/mil-1930.jpg?width=610&height=343


Aspectul exterior al celei de-a 10-a generaţia Honda Civic poate părea prea futurist la prima vedere, însă uitându-ne în urmă realizăm că noul Civic se înscrie perfect în limitele trasate de modelele anterioare. Schimbările sunt de bun augur. Elementul controversat din trecut, eleronul cu stop încastrat în lunetă, a coborât treptat şi s-a subţiat, astfel încât vizibilitatea în spate a fost sporită considerabil, fără ca modelul să-şi piardă una dintre caracteristicile definitorii de design. Vopseaua gri cu tentă albăstruie, denumită Sonic Pearl Grey, se potriveşte de minune cu jantele vopsite în negru şi alcătuiesc nu doar una dintre cele mai reuşite combinaţii din gama Civic, ci chiar din piaţă. Există elemente cromate pe caroserie, însă sunt rare, ele fiind înlocuite de accentele negre, care îi dau maşinii un look mai sportiv.http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1840/17356824/8/mil-1938.jpg?height=399&width=600


Displayul tactil de  inchi al sistemului de infotainment este poziţionat sus şi are o vizibilitate bună, având deasupra şi un buton fizic discret, pentru setarea rapidă a luminozităţii. Sistemul de operare este destul de uşor de folosit, predominând latura practică în afişaj, înaintea celei artistice. Suportă Apple Car Play şi Android Auto, deci conectivitatea este bine asigurată. Există suficiente spaţii de depozitare, atât în consola centrală, cât şi în planşa de bord pe două nivele şi în buzunarele uşilor.


This is the hidden content, please


 


 


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.