Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked McLaren Speedtail Hyper-GT reînvie spiritul legendarului F1


Barlap

Recommended Posts

 

 

 

McLaren Speedtail Hyper-GT, o mașină la care producătorul britanic lucrează de zor, ar putea fi adevăratul succesor al legendarului F1.

McLaren are întotdeauna proiecte interesante de arătat publicului, iar cel mai nou dintre acestea ar putea reprezenta un succesor spiritual pentru clasicul F1. Deși originalul a apărut în 1993, n-ai zice că e o mașină veche de 25 de ani. Și totuși, dacă vrei o variantă a secolului curent, noul Speedtail Hyper-GT ar putea fi această mașină.

Unul dintre elementele specifice ale clasicului F1 era faptul că putea avea trei ocupanți, cu șoferul în față și pe mijloc, iar pasagerii în spatele acestuia. Noul Speedtail Hyper-GT readuce această pozișie de condus.

McLaren Speedtail Hyper-GT va fi produs doar în 106 exemplare, însă dacă ai vrea unul, ai ghinion. Toate cele 106 mașini au fost deja rezervate de către persoane interesate. Fiecare dintre mașini a fost vândută cu 2 milioane de dolari, excluzând taxele. Înainte ca mașina să fie dezvăluită, era cunoscută sub numele de cod BP23.

McLaren spune că mașina e primul Hyper-GT din lume și e următorul membru din Ultimate Series. Acesta va fi cel mai rapid McLaren produs până acum, cu o viteză maximă de 391 km/h, cu 5 km/h mai mult decât F1, care a stabilit un record mondial la vremea sa. McLaren Special Operations va oferi ”posibilități nelimitate” de personalizare fiecărui client.

Mașina ar urma să fie dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, iar primii care o vor vedea vor fi, desigur, cei 106 care au comandat automobilul.

În ceea ce privește performanțele, McLaren spune că mașina va fi hibridă, dar nu oferă și detalii mai specifice despre puterea acesteia. Producția va începe la finele lui 2019, dar nu se știe și când vor fi livrate primele automobile.

Sursa: 

This is the hidden content, please

 

Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,299 Total Posts
  5,211 Total Topics
  3,978 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  fuxanu
  Newest Member
  fuxanu
  Joined
 • Who's Online   14 Members, 0 Anonymous, 28 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.