Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Toyota va începe producția în masă a mașinilor electrice cu hidrogen.


Barlap

Recommended Posts

Toyota intenționează ca până în 2025 să lanseze numeroase modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri care să ajungă la autonomii de până la 1.000 de kilometri.


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/085/929/109038l-610x390-b-761ec5c7.jpg


Mașinile electrice alimentate cu hidrogen au o cotă de piață de 0.2% din vânzările globale, semnificativ mai mică decât cota de 11.7% a mașinilor electrice care utilizează acumulatori.


 


Toyota Mirai (foto) și Hyundai Nexo sunt printre puținele modele de serie alimentate cu hidrogen, însă Toyota este unul dintre cei mai mari susținători ai acestei tehnologii.


Constructorul japonez susține că va începe producția în masă a mașinilor electrice alimentate cu hidrogen și promite o scădere a prețurilor prin reducerea costurilor de producție. "Vom trece de la producție limitată la producția de masă, vom reduce cantitatea de materiale scumpe precum platinum și vom face sistemele mai compacte și mai puternice", explică Yoshikazu Tanaka, inginerul-șef al proiectului Mirai.


Potrivit unor surse neoficiale, viitoarea generație Mirai va apărea pe piață în preajma anilor 2020 și va avea o autonomie de 700-750 de kilometri, în creștere de la cei circa 500 de kilometri ai generației actuale. În plus, în 2025 ar urma să ajungă la o autonomie de circa 1.000 de kilometri.


De asemenea, în preajma anului 2025 Toyota va lansa o gamă diversificată de modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri, pick-up-uri și camioane.


 


 


 


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,256 Total Posts
  5,210 Total Topics
  3,968 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  Aurel Ieremia
  Newest Member
  Aurel Ieremia
  Joined
 • Who's Online   20 Members, 0 Anonymous, 88 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.