Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Primul teaser video cu Bugatti Divo.


Barlap

Recommended Posts

Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/085/923/521313l-610x390-b-3e9fa7b1.jpg


În urmă cu câteva săptămâni, Bugatti a anunțat că pregătește lansarea unui nou hypercar. Noul model va purta numele Bugatti Divo și provine de la pilotul francez Albert Divo, cel care la sfârșitul anilor '20 câștiga de două ori celebra cursă de la Targa Florio.


 


Viitorul Bugatti Divo va fi produs într-o ediție limitată de numai 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Prezentarea oficială va avea loc în 24 august în California, SUA.


Pentru a mai îndulci așteptarea, Bugatti a publicat primul teaser video cu stopurile viitorul Divo. Conform informațiilor oficiale, hypercar-ul pregătit de constructorul din Molsheim va beneficia de un nou limbaj de design. În același timp, reprezentanții Bugatti spun că noul Divo va fi ușor și agil.


"Bugatti Divo va fi hypercar ușor și va avea forță de apăsare aerodinamică și forțe g enorme. Rezultatul va fi reprezentat de manevrabilitatea exemplară, iar caracterul dinamic al mașinii va fi evidențiat de un limbaj nou de design", menționează Bugatti în comunicatul de presă care anunță lansarea lui Divo.


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,262 Total Posts
  5,210 Total Topics
  3,968 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  Aurel Ieremia
  Newest Member
  Aurel Ieremia
  Joined
 • Who's Online   18 Members, 0 Anonymous, 63 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.