Porsche Taycan e noua mașină electrică de top a producătorului - Auto/Moto - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to content



Logo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
  • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
  • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
  • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
  • Trimite mesaje la alti membri
Photo

Porsche Taycan e noua mașină electrică de top a producătorului

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

    Fondator # IceGame.Ro

  •   Group:
    Fondator
  •   Posts:
    2,373
  •   Member Number:
    1
  •   Joined:
    10-October 18
  •   Reputation:
    159
    • Time Online: 57d 21h 57m 18s

    Please Login or Register to see this Hidden Content


    Porsche Taycan, care e cunoscut momentan ca Mission E, are câteva specificații demne de luat în seamă, mai ales pentru o mașină electrică.

    Mission E va fi lansat cu numele de Porsche Taycan, iar specificațiile tehnice ale mașinii au fost dezvăluite de către producător. Unul dintre capetele de afiș în ceea ce privește cartea tehnică a mașinii îl reprezintă puterea de 600 CP, sau de 440 kW, pe care aceasta o poate dezvolta. Nu știm ce cuplu va avea Porsche Taycan, dar având în vedere că are tren de rulare electric, ne putem aștepta la o valoare destul de ridicată.

    Porsche arată că noua mașină va fi compatibilă cu rețeaua de încărcare de 800 V, care se extinde încet dar sigur. Atunci când a anunțat aceste încărcătoare, producătorul susținea că poți încărca în doar 20 minute mașina cât să conduci 400 de kilometri apoi. Taycan ar avea nevoie de doar 15 minute de încărcare pentru aceeași distanță parcursă.

    porsche taycan 2

    Porsche susține că are un grup de 40 de specialiști care au construit prototipuri de Taycan. Câte există deja în total, nu se știe, dar Porsche susține că e vorba de un număr cu trei cifre.

    Mașina are o autonomie de 500 de kilometri și poate atinge viteza de 100 km/h în doar 3,5 secunde. Mașina are o pereche de motoare sincron, similare cu cele folosite pentru Porsche 919 Hybrid care a câștigat cursa de la le Mans.

    Taycan are tracțiune AWD: unul dintre motoare propulsează roțile din față, iar celălalt oferă putere celor din spate. Mașina ar trebui să poată ajunge la viteza de 200 km/h în mai puțin de 12 secunde, iar Porsche susține că automobilul va fi gata și de dus pe circuit.

    Sursa: 

    Please Login or Register to see this Hidden Content



    pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi



    




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Temă realizată de Barlap