Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Audi PB 18 e-tron concept!


Barlap

Recommended Posts

Audi va lansa în 23 august conceptul unui supercar electric care a primit numele PB18 e-tron. Germanii nu au menționat dacă noul concept va avea ulterior o versiune de serie.


http://static.automarket.ro/img/auto_resized/db/article/085/945/290071l-610x390-b-d884d20b.jpg


Audi va participa la ediția din acest an a Consursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite cu un nou concept electric. Acesta va purta numele sugestiv Audi PB 18 e-tron, după inițialele Pebble Beach și anul de lansare.


 


Anunțul este însoțit de un prim teaser cu noul concept, care scoate în evidență semnătura farurilor și forma generală a caroseriei. Aceasta din urmă este apropiată de cea a prototipului Audi R18 e-tron cu care producătorul de la Ingolstadt a concurat în Campionatul Mondial de Anduranță și, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans până în sezonul 2016.


Germanii nu au menționat încă dacă noul concept electric va beneficia la un moment dat de o versiune de serie, însă nu este exclus ca acesta să fie un simplu exercițiu de design, în special prin prisma numelui.


Pe de altă parte, conceptul supercarului electric va fi prezentat cu mai puțin de o lună înainte de lansarea oficială a primul model electric de serie al mărcii: Audi e-tron va debuta în cadrul unui eveniment special în 17 septembrie la San Francisco și va fi urmat în 2019 de versiunea de producție a lui e-tron Sportback Concept și în 2020 de varianta de serie a lui e-tron Gran Turismo Concept.


Via Audi


 


Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • IceGame # Global Statistics

  11,282 Total Posts
  5,211 Total Topics
  3,972 Total Members
  14 Total Banned
  297 Most Online
  fuxanu
  Newest Member
  fuxanu
  Joined
 • Who's Online   11 Members, 0 Anonymous, 20 Guests (See full list)

 • Parteneri


×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.