[Stiri Gaming] PUBG pe PlayStation 4: Cât costă și când se lansează îndrăgitul joc pe PS4 - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to content



Logo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
  • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
  • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
  • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
  • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] PUBG pe PlayStation 4: Cât costă și când se lansează îndrăgitul joc pe PS4

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

    Fondator # IceGame.Ro

  •   Group:
    Fondator
  •   Posts:
    2,373
  •   Member Number:
    1
  •   Joined:
    10-October 18
  •   Reputation:
    159
  • User's Awards

            
    • Time Online: 57d 4m 8s

    Please Login or Register to see this Hidden Content

     

     

    Dacă visai de mult să te bucuri de PlayerUnknown`s Blattlegrounds sau PUBG pe PS4, cei de la Sony tocmai au oferit toate detaliile referitoare la disponibilitatea titlului.

    Deși a fost detronat de mult timp de Fortnite în materie de popularitate, există în continuare foarte multe persoane care sunt supărate că nu pot juca 

    Please Login or Register to see this Hidden Content

    . Deși îl poți juca pe iPhone sau Android, în materie de console, doar posesorii de Xbox One au avut acces până la această oră la îndrăgitul PlayerUnknown`s Battlegrounds.

     

    Din fericire pentru fanii genului Battle Royale, situația neplăcută se va remedia luna viitoare. Deși existatu de mult timp speculații pe marginea lansării PUBG pentru consola Sony, acum avem o dată exactă pentru respectivul eveniment, iar prețul cu care îl vei putea achiziționa a devenit de asemenea cunoscut. Ca referință, Fortnite este gratuit, iar banii pe care i-ai putea cheltui în joc sunt doar pentru particularități estetice, nu te ajută să fii mai eficient în fața inamicilor.

    După aproximativ un an în care cei de la 

    Please Login or Register to see this Hidden Content

     pe propria consolă și pe PC-urile cu Windows, Sony a făcut anunțul mult așteptat prin intermediul trailerului de mai jos. PlayerUnknown`s Battlegrounds se lansează pe 7 decembrie prin intermediul PlayStation Store.

     

    Dacă vrei să te joci PUBG pe PlayStation, suma pe care o investești depinde de tine, începând cu 30 de dolari pentru versiunea standard. Mai ai posibilitatea să investești 50 de dolari în ”Survivor`s Edition” sau 80 de dolari în ”Champions`s Edition”. Cele două mai scumpe vor include un anumit număr de G-Coins (bani virtuali pe care îi poți folosi in-game) și alte câteva beneficii in-game.

    În prima fază, PUBG pe PlayStation 4 va include hărțile Miramar, Erangel și Sanhok. Din start, vor fi incluse toate funcțiile importante cu care te-ai obișnuit în versiunile de PC și Xbox One, iar dacă ai un PS4 Pro și un TV compatibil, te vei bucura de suportul pentru HDR.

     

     

    sursa  : 

    Please Login or Register to see this Hidden Content



    pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi



    




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Temă realizată de Barlap