[Stiri Gaming] Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat gamerilor din capitală, revine cu o nouă ediţie - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat gamerilor din capitală, revine cu o nouă ediţie

- - - - -

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

  Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,332
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  102
 • User's Awards

          
  • Time Online: 45d 5h 51m 35s

  Bucharest Gaming Week, unul dintre evenimentele dedicate industriei de gaming şi pasionaţilor de jocuri video din România, revine cu o nouă ediţie în perioada 4 – 9 decembrie 2018.

  Conform organizatorilor, prima ediţie a adunat peste 10 000 de participanţi, de la pasionaţi de eSports, gameri dedicati şi dezvoltatori de jocuri din România şi până la specialişti din această industrie, iar ediţia de la sfârşitul acestui an îşi propune să prezinte publicului noile jocuri create în România, noile oportunităţi oferite de industrie şi cele mai tari competiţii de eSports.

  Astfel, pe parcursul săptămânii 4 – 9 decembrie, vom avea parte de câteva evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România, printre care: expoziţii de artă care evidenţiază talentul şi creativitatea artiştilor români, conferinţe despre stadiul şi oportunităţile industriei de game development, workshop-uri de game designdedicate liceniilor bucureşteni sau competiţii în cele mai populare gaming pub-uri din capitală.

  În schimb, evenimentul central va avea loc la Romexpo, în weekendul 8 - 9 decembrie, şi va reuni jucătorii pasionaţi cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, oferindu-le ocazia de a descoperi proiecte la care lucrează studiourile din România şi de a participa la diverse competiţii organizate de parteneri.

  Mai multe activităţi vor fi anunţate în curând, iar programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit pe site-ul 

  Please Login or Register to see this Hidden Content

  .

  Please Login or Register to see this Hidden Content

  Please Login or Register to see this Hidden Content

   

     pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap