[Stiri Gaming] Cele mai așteptate jocuri video ale sfârșitului de an - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] Cele mai așteptate jocuri video ale sfârșitului de an

- - - - -

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

  Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,332
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  102
 • User's Awards

          
  • Time Online: 45d 5h 51m 35s

  jocuri-video-1170x658.jpg

   

  Ultimele trei luni ale anului sunt cele mai fericite pentru producătorii de jocuri pentru că atunci se vând cele mai multe jocuri, iar Activision are multe motive de bucurie.
   
  Nu toate jocurile se vor vinde bine în acestă perioadă, dar cele mai anticipate sigur vor înregistra vânzări mari. Red Dead Redemption 2 este următorul mare joc al celor de la Rockstar, mințile din spatele seriei Grand Theft Auto, însă acesta nu este cel mai anticipat joc al acestui an.
   
   
   
  Call of Duty Black Ops 4 se bucură de această onoare, depășindul cu puțin pe Red Dead Redemption 2. Pentru a stabili nivelul de anticipație, firma de cercetare Nielsen analizează mai mulți parametri precum interesul de achiziție, cât de cunoscut este în piață și așa mai departe.
   
  Nielsen a analizat 82 de jocuri diferite lansate între 1 septembrie 2018 și 31 decembrie și pe baza acestor factori a fost stabilit că Black Ops 4 a obținut un punctaj de 99, cu două puncte mai mult decât Red Dead Redemption 2. În spatele celor două jocuri se află Battlefield 5, Fallout 76 și Assassins Creed Odyssey, toate cu peste 90 de puncte, apoi după ele urmează alte jocuri sportive precum: FIFA 19, NBA 2k19, NBA Live 19 și WWE 2K19. În clasament își fac loc și jocuri ca Shadow of the Tomb Raider și Hitman 2. La sondaj au participat aproape 6000 de persoane.
   
   
  Pe partea de jocuri exclusive pentru o anumită platformă, Spider-Man este câștigătorul clar cu o notă de 100. Forza Horizon 4, exclusiv pe Xbox și PC, nu generează la fel de mult interes și are un punctaj de doar 84. Spre deosebire de anul trecut, Nielsen nu a mai stabilit un nivel de interes pentru jocuri exclusive pentru PC.
   
  Pentru Nintendo Switch interesul este foarte mare pentru Super Smash Bros Ultimate și Super Mario Party, ambele cu 98 de puncte. În spatele lor se află Pokemon Lets Go!, Pikachu și Pokemon Lets Go!, Eevee
   
  Sursa :

  Please Login or Register to see this Hidden Content  pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap