[Stiri Gaming] Compania care a strâns milioane de dolari ca să antreneze gamerii - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] Compania care a strâns milioane de dolari ca să antreneze gamerii

- - - - -

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

  Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,332
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  102
 • User's Awards

          
  • Time Online: 45d 5h 51m 35s

  cloud9-1170x658.jpg

   

  Jocurile electronice câștigă teren, iar o companie a reușit să strângă 50 de milioane de dolari pentru a transforma gamerii în viitori jucători profesioniști.
   
  Cloud9 este o companie de esports ce a fost înființată în 2013 de către Jack și Paullie Etienne și a început cu o echipă de League of Legends. Aum organizația are echipe în mai multe jocuri competitive precum: Rocket League, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Super Smash Bros. Melee, H1Z1, Fortnite, Clash Royale, Overwatch, Rainbow Six: Siege and PlayerUnknown’s Battlegrounds.
   
   
   
  Acestea nu sunt de ajuns și compania vrea să se extină. Pentru a realiza asta, Cloud9 a strâns 50 de milioane de dolari de la investitori, în urma unei serii B de finanțare.
   
  Suma cea mai mare investită a fost adusă de Valor Equity Partners, iar fondatorul și conducătorul firmei, Antonio Gracias, se va alătura consiliului executiv al Cloud9. Printre investitori se numără TrueBriedge Capital Partners, Reimagined Ventures și Robert Hohman, fondatorul Glassdoor.
   
  Jack Etienne, fondatorul organizației de sporturi electronice, are în plan construcția unei baze de antrenament cu o suprafață cuprinsă între 1,800 de metri pătrați și 2,740 de metri pătrați în Los Angeles.
   
   
   
  Echipele pentru diferitele jocuri, care acum sunt peste tot pe glob, se vor muta într-un singur loc pentru a beneficia de bază. La baza de antrenament vor fi managerii, un psiholog, un antrenor de fitness și chiar un bucătar. Construcția va începe curând și fondatorul Cloud9 speră să fie gata anul viitor, înainte de a începe sezonul competițional.
   
  Acestă bază de antrenament nu ar fi deschisă doar jucătorilor Cloud9, ci și entuziaștilor, celor care ar vrea să-și facă o carieră în esports. Mulți tineri se antrenează singuri și nu au experiență de echipă, iar multe dintre jocurile competitive din prezent sunt jocuri de echipe unde coordonare este foarte importantă.
   
  Potrivit firmei de cercetare Nielsen, Cloud9 este o organizație foarte cunoscută în SUA și Marea Britanie, iar vânzarea de marfă pe aceste piețe reprezintă una dintre principalele surse de venit.
   
  Sursa :

  Please Login or Register to see this Hidden Content  pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap