Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Stiri Gaming] Robin „flusha” Rönnquist semnează cu Cloud9

Barlap

Recommended Posts

Blog10-218x150.jpg

Cloud9 a anunțat zilele trecute faptul că a semnat cu fostul jucător de la Fnatic, Robin „flusha” Rönnquist. Acesta îl va înlocui pe Martin „STYKO” Styk, ce a fost împrumutat de la Mousesports.

Despărțirea de organizația suedeză a avut loc fix după Major, unde aceasta nu a trecut mai departe de grupe. Astfel, după 5 ani petrecuți sub brandul Fnatic, acesta își găsește o nouă casă în America de Nord, Cloud9.

„(TR.) AVÂND ȘANSA SĂ JOC CU JUCĂTORI CE-ȘI DORESC SĂ REALIZEZE CEEA CE AM REALIZAT EU, MĂ MOTIVEAZĂ.”

— Robin „flusha” Rönnquist

Flusha nu este singurul suedez ce a ajuns de la Fnatic la Cloud9 anul acesta. Maikil „Golden” Selim a semnat cu organizația americană în luna August.

Într-o postare pe Twitter, Flusha își cere scuze coechipierilor și antrenorului pentru comportamentul din ultimele luni.

Odată cu venirea fostului jucător de la Fnatic, STYKO trebuie să-și ia rămas bun de la Cloud9. Slovacul de 22 de ani, revine la Mousesports însă nu în echipa principală.

„ÎN CIUDA PERIOADEI SCURTE PETRECUTE SUB BANNERUL CLOUD9, TREBUIE SĂ RECUNOSC CĂ CĂ-MI VOI AMINTI ACEASTĂ PERIOADĂ MULTĂ VREME. A FOST O EXPERIENȚĂ CE NU SE ARATĂ DES ȘI AM ÎNCERCAT SĂ FIU CÂT DE BUN AM PUTUT.”

— Martin „STYKO” Styk

Sursa :
This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.