[Stiri Gaming] Red Dead Redemption 2, cel mai mare joc pentru console din istorie? - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] Red Dead Redemption 2, cel mai mare joc pentru console din istorie?

- - - - -

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

  Fondator # IceGame.Ro

 •   Group:
  Fondator
 •   Posts:
  2,332
 •   Member Number:
  1
 •   Joined:
  10-October 18
 •   Reputation:
  102
 • User's Awards

          
  • Time Online: 45d 5h 51m 35s
  Generaţia actuală de jocuri video a profitat din plin de suportul Blu-ray prezent pe platformele moderne, majoritatea jocurilor cu buget serios ocupând întregul spaţiu disponibil pe acest tip de suport fizic (aproximativ 50GB per joc). Evident, este vorba doar despre dimensiunea versiunilor iniţiale ale jocurilor, acestea putând să crească proporţional cu numărul de pachete DLC şi update-uri pe care le primesc pe parcursul duratei lor de viaţă. Astfel, în timp, titluri precum Gears of War 4 au depăşit “pragul psihologic” al celor 100GB.
   
  Parcă însă niciun joc nu a venit încă de la apariţia sa pe piaţă cu pretenţiile de spaţiu pe care le emite Red Dead Redemption 2. Cei de la Rockstar Games, prin intermediul secţiunii de suport a propriului site, au dezvăluit “cerinţele de sistem” pe care Red Dead Redemption 2 le va necesita de la utilizatorii de console PlayStation 4 şi Xbox One care hotărăsc să achiziţioneze jocul. Mai exact, este vorba despre spaţiul pe care jocul îl va ocupa pe hard-disk-ul acestor console.
   
  În cazul în care optaţi pentru versiunea fizică, pe disc, posesorii de PlayStation 4 trebuie să-şi elibereze 99GB de pe hard-disk-ul consolei, în timp ce utilizatorii de Xbox One vor fi nevoiţi să “cureţe” 107GB (diferenta de dimensiuni dintre cele două console poate indica că posesorii de Xbox One X vor benefia de texturi de rezoluţie mai înaltă decât pe PS4 Pro?). De altfel, coperta japoneză a ediţiei fizice pentru PlayStation 4 a jocului indică că Red Dead Redemption 2 va fi livrat pe două discuri Blu-ray (cel puţin în cazul versiunii publicate în Japonia).
   
  În ceea ce priveşte ediţia digitală de Red Dead Redemption 2, povestea rămâne neschimbată în cazul utilizatorilor de console Xbox One, cu 107GB ocupaţi pe hard-disk-ul consolei. Totuşi, dacă optaţi pentru varianta digitală pentru PlayStation 4, pregătiţi-va ca, în plus fata de cei 99GB necesari, să mai aveţi încă 50GB liberi pentru procesul de instalare propriu-zisă. Aşadar, ca recomandare valabilă în cazul ambelor console, dacă încă deţineţi o ediţie originală cu hard-disk de doar 500GB şi vreţi neapărat să jucaţi Red Dead Redemption 2, nu ar fi rău să vă achiziţionaţi o unitate de stocare externă USB 3.0 pe care să o ataşaţi consolei.
   
  Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pentru a face aşteptarea mai uşoară, cei de la Rockstar Games au lansat şi o serie nouă de imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos
   
  rdr2-1.jpg?height=177&width=315rdr2-2.jpg?height=177&width=315
  rdr2-3.jpg?height=177&width=315rdr2-4.jpg?height=177&width=315


  pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap