Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Stiri Gaming] NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

Barlap

Recommended Posts

Cei de la Bandai Namco Entertainment au incredintat urmatorul joc din seria Naruto celor de la Soleil care lanseaza astfel jocul Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Cei de la Soleil au primit o provocare, sa transpuna seria Naruto intr-un joc nou, care sa satisfaca nevoile noastre printr-o maniera unica de a deveni niste mici ninja.

This is the hidden content, please

Naruto to Boruto: Shinobi Striker este un joc ce se incadreaza in categoria de lupte in arena, dimensiunea arenei este destul de mare, iar prin prisma faptului ca te poti urca pe fiecare cladire, face ca hartile sa para si mai mari. Din fericire, acest aspect ofera un sistem de batalie care deschide noi tehnici de lupta, cu un mic accent pe mobilitate.

Ca veni vorba de sistemul de batalie, sunt de parere ca jocul de fata ofera pana acum, cel mai apropiat sentiment ca joci cu adevarat un joc din universul Naruto. De la sarituri de la un perete la altul la combo-uri si abilitati care pot fi legate cu absolut orice miscare pe care o poti faci in joc. De aceasta data nu poti apasa butoanele de “dodge” si “block” la nesfarsit, sau sa faci “button mash” in speranta ca va iesi ceva bun.

Ne sunt oferite 4 clase, cu roluri, abilitati, arme diferite si modalitati de a le juca diferit.  Daca esti genul de jucator caruia ii place sa stea fata in fata cu inamicul si sa dea daune majore oponentului, atunci clasa “Attack” este pentru tine. Daca iti place sa stai in spate si sa-ti ajuti coechipierii sa stea in viata suficient cat sa aduca victoria, atunci clasa “Heal” este pentru tine.  Daca iti place sa stai in spate si sa aperi obiective cu abilitati de aparare spectaculoase atunci “Defense” iti poate fi pe plac. Ultima clasa este cea “Ranged” care iti ofera posibilitatea de a-ti ataca inamicii de la o distanta destul de sigura.

La inceput nu ne este oferita o gama larga de customizari pentru a ne putea crea propriul nostru Ninja dupa bunul plac, insa pe masura ce progresam in joc, facem rost de o gama larga de customizabile. Un lucru care m-a intristat putin a fost faptul ca desi sunt multe customizari, de unde poti alege fiecare obiect care face parte din seria Naruto, majoritatea dintre ele difera doar prin culori. Un lucru pe care mi l-as fi dorit sa stiu la inceput de drum, ar fi fost faptul ca fiecare customizare are diferite statusuri. De asemenea, mi-ar fi placut ca in functie de factiunea aleasa sa am un “world hub” specific taramului pe care l-am ales pentru personajul meu. La capitolul lucruri positive pot adauga faptul ca pe langa propriul tau personaj mai ai si optiunea de a juca si cu multe alte personaje iconice din seria manga si anime.

Cat despre PVE, mi-am petrecut majoritatea timpului repetand aceleasi misiuni din nou si din nou pentru a putea face rost de suficienti bani pentru a-mi cumpara noi arme si customziari. Fiecare misiune poate fi jucata fie singur, fie pana la 4 jucatori, insa au fost misiuni in care, cel putin la inceput, dificultatea lor ma forta sa joc cu mai multi jucatori.

Jocul este grozav, insa cu niste mici schimbari jocul ar putea scadea din frustrarile jucatorilor, spre exemplu in timpul meciurilor online, singurul mod prin care poti comunica cu cei din echipa ta este printr-un  set de mesaje predefinite. Sau faptul ca dupa completarea misiunilor in game hub apar noi NPCs, care nu apar pe harta, am petrecut ore in sir facand level up in speranta ca vor aparea noi NPCs fara sa realizez ca trebuie sa-i caut.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker este deja disponibil pe PC, PlayStation 4 si Xbox One, iar daca esti un fan al seriei sau daca te-ai intrebat vreodata cum ar arata personajul tau in universul Naruto atunci iti recomand sa incerci acest joc.

Sursa : 

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.