Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Stiri Gaming] „Fii tu bossul!” în Bossgard — noul indie al creatorilor „Black The Fall”

Barlap

Recommended Posts

Bossgard este noul proiect al dezvoltatorilor de la Sand Sailor Studio — un party game epic în care tu ești bossul, iar prietenii tăi vin să te ucidă.

This is the hidden content, please

Gameplay – Bossgard

Așa cum sugerează și numele, bossii și lupta împotriva acestora constituie principalul scop al jocului. Unul, dintr-un maximum de 6 jucători, joacă rolul monstrului, în timp ce restul jucătorilor controlează un brav viking.

În buildul pe care ne-am jucat, am avut access la: un pickhammer fioros; un zar demonic; o fortăreață care poate construi ziduri și bombarda inamici; un desfundător permanent crispat și o giga-felie de pâine pe nume „Olaf of Bread”.

Dacă descrierile bossilor ți-au trezit un surâs, atunci înseamnă că Sand Sailor Studio este pe drumul cel bun. Bossgard se dorește a fi un joc atât distractiv și haios, cât și provocator.

Abilități

Vikingii și bossul posedă abilități unice în funcție de nivelul de „furie” sau „rage” pe care-l acumulează în fiecare luptă. Abilitățile vikingilor se axează, mai mult, pe metode de a-l slăbi/încetini sau, printr-un combo de abilități speciale, de a-l lega pe boss. Acesta din urmă, însă, poate lansa atacuri spectaculoase și devastatoare împotriva vikingilor.

Buildul prezent vine și cu o colecție mulțumitoare de arene, câteva dintre acestea fiind: porțile din Valhalla; un sat nordic; o arenă cu techno hard bass și o berărie a zeilor.

Design

Atât designul fiecărei arene, cât și ce al personajelor din joc este plăcut și cu evidente accente nordice. Monștrii, dincolo de numele comice, sunt terifianți de la început și până la final. Mai ales în Phase 2, unde aspectul acestora devine mult mai înfricoșător.

Vikingii sunt de un bravado comic, care se asortează cu aspectul lor: înalți, cu arme mai mari decât ei, lovindu-și, mai mereu, pieptul mare cât capota unei Dacii. Chiar și așa, un grup bine coordonat de vikingi poate să imobilizeze un boss și să-l doboare în câteva minute.

Concluzii

După câteva meciuri, pot spune că am plecat, oarecum, mulțumit de experiența pe care Bossgard ne-a oferit-o (atât mie, cât și prietenilor mei). Meciurile sunt destul de scurte, pline de acțiune, iar selecția de abilități și combo-uri, pe care le are fiecare participant, oferă destul de multă variație pentru câteva ore de joc. Totuși, este mult mai amuzant să joci cu monștri decât cu vikinigi, întrucât vikingii sunt cu câteva nivele bune sub boss la capitolele abilități și prezență on-screen.

Bossgard urmează să fie lansat anul acesta și va fi disponibil pe Nintendo Switch, Sony PS4, Xbox One și PC.

sursa: 

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.