[Stiri Gaming] Call of Duty Black Ops 4 vine cu bune si cu rele - Stiri Gaming - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to content



Logo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
  • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
  • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
  • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
  • Trimite mesaje la alti membri
Photo

[Stiri Gaming] Call of Duty Black Ops 4 vine cu bune si cu rele

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Barlap

Barlap

    Fondator # IceGame.Ro

  •   Group:
    Fondator
  •   Posts:
    2,373
  •   Member Number:
    1
  •   Joined:
    10-October 18
  •   Reputation:
    159
  • User's Awards

            
    • Time Online: 57d 4m 8s

    Seria Call of Duty nu mai are nevoie de nici o prezentare indiferent daca esti gamer sau nu. Involuntar sigur ai auzit pe cineva vorbind despre CoD. Dupa cum si-au obisnuit fanii, Activision Blizzard lanseaza anual cate un nou titlu al seriei. Anul acesta, dupa cum se zvonea de ceva timp, a fost confirmat oficial Call of Duty Black Ops 4, care este deja disponibil la precomanda si va fi lansat pe 12 octombrie – cu o luna mai devreme decat ne-am obisnuit.

    Black Ops 4 vine cu o serie de schimbari majore comparativ cu titlurile anterioare. Din punctul meu de vedere cel mai important element care ii va lipsi este traditionala campanie singleplayer. Probabil sunt singurul care ii va duce dorul, dar campaniile CoD mereu au fost principala mea atractie cand vine vorba de aceasta serie.

    Modul multiplayer a suferit si el modificari si s-a inspirat din Overwatch:

    A fost confirmat oficial si un mod de joc battle royale precum PUBG sau Fortnite, numit Blackout si prezentat in filmuletul de mai jos:

     

    Pentru fanii modului Zombies am vesti bune – vor avea parte de noi aventuri alaturi de : Bruno, Diego, Shaw si Charlotte. Aventurile acestora ii vor purta prin Roma si pana pe Titanic.

     

     

    Iar in cazul in care pana acum cei de la Activision nu v-au convins ca trebuie sa le cumparati produsul, personajele originale ale modului Zombies vor primi si ele noi aventuri :

    Engine-ul grafic nu a fost nici de aceasta data schimbat si e vizibil „imbatranit” in toate trailere cu continut in-game, dar a primit imbunatatiri minore.

    Va fi lansat pe toate platformele majore : PC, Xbox One si PS4 pe 12 octombrie, iar versiunea de PC va fi disponibila exclusiv pe platforma battle.net a celor de la Blizzard si dezvoltata de Beenox in colaborare tot cu Blizzard.

    Sursa: 

    Please Login or Register to see this Hidden Content

     



    pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi



    




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Temă realizată de Barlap