Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Tutorial] Instalare Skin / Temă

Barlap

Recommended Posts

•  

Dupa descărcarea temei oriunde în calculatorul tău, în directorul temei se găsesc 2 / 3 fişiere cu terminaţia xml.gz ( numele-temei.xml.gz / images-tema.xml.gz / replacements-tema.xml.gz )

Ne logăm în panoul de administrare ( AdminCP ) al forumului şi urmăm -> Look & Feel --> Import Skin Set

http://i.imgur.com/Y92BA3a.png

- Import Skin Set :

• Pasul 1. Apăsăm butonul 'Răsfoieşte' pentru a alege o temă din calculator

• Pasul 1.1. Putem pune un link către o arhivă online către tema noastră

• Pasul 2. Stabilim numele pe care tema noastră să o aibă

• Pasul 3. Alegem dacă dorim să dăm upgrade la o temă existentă ( dacă nu doriţi să daţi upgrade , nu bifaţi căsuţa )

• Pasul 4. Putem alege o anumită temă de unde tema pe care o urcăm să-şi extragă setul de imagini de care aceasta are nevoie ( Dacă urcaţi o temă nouă , de preferat e să o lăsăm pe - None - )

• Pasul 5. După ce am urmat toţi paşii de mai sus , apăsăm butonul 'Import Skin Set'

This is the hidden content, please

- Import Image Set :

• Pasul 1. Apăsăm butonul 'Răsfoieşte' pentru a căuta setul de imagini în calculatorul nostru

• Pasul 1.1. Aici putem introduce un link către o arhivă online cu setul de imagini pe care dorim să-l importăm 

• Pasul 2. Aici putem seta o denumire a setului de imagini în care se vor introduce toate imaginile respectivei teme după importare ( De preferat este să puneţi aceeaşi denumire ca şi la numele temei pentru a nu exista confuzii / complicaţii )

• Pasul 3. 'Apply To Skin Set' este pentru a 'repune' peste un alt set de imagini ( De preferat e a se lăsa pe - None - )

• Pasul 4. După ce am urmat toţi paşii de mai sus , apăsăm pe butonul 'Import Skin Set'

- Import Replacements :

• Pasul 1. Apăsăm butonul 'Răsfoieşte' pentru a căuta setul de 'înlocuitori' ai temei ( Bineînţeles dacă aceştia există în posesia dumneavoastră )

• Pasul 1.1. Aici putem introduce un link către o arhivă online ce conţine setul de înlocuitori ai dumneavoastră

• Pasul 2. 'Apply To Skin Set' este de preferat să alegeţi de obicei fişierul care are deja denumirea temei dumneavoastră

• Pasul 3. După ce ne-am asigurat că am urmat toţi paşii de mai sus , apăsăm 'Import Replacements'

După ce am urmat toţi paşii de mai sus va trebuii să intrăm din nou la Look & Feel pentru a activa tema ( pentru a o scoate de pe 'Hidden' )

http://i.imgur.com/3uA7WiS.png

Autor : Soulrayne

Site proveninţă articol : -

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.