Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Portofoliu Shake

Shake

Recommended Posts

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

bai am decis sa postez si ce am facut pana acum ca lucrari mai mari decat avatare,chiar daca eu personal nu sunt mandru de ele am castigat bani din ele si am primit mult feedback pozitiv.

Nu o sa le postez pe toate dar unele care le mai am :

MWqlFXv.jpg

http://i.imgur.com/JyPbmLZ.jpg

colaborare cu skar:

N6yZHgd.png

jziHgt6.png

dBrrKod.jpg

Colaborare cu karma

Rvuo3D3.jpg TBjRETH.jpg

others

EFEVBzS.jpg rDIg87A.jpg rdttpVW.png

Marti-miecuri o sa revin cu niste lucrari cu care chiar sunt mandru si chiar am muncit la ele :D

Sti parerea mea fratelemeleu.. nr1 pe photoshop/manga/ae/c4d, nimeni nu te intrece<3 cel mai bun :lol:

Fa-mi si mie daca ai timp un banner cand te conectezi pe serverul de CS sa scrie furien.icegame.ro ( orice background ) cum are barlap.

Fa-mi si mie daca ai timp un banner cand te conectezi pe serverul de CS sa scrie furien.icegame.ro ( orice background ) cum are barlap.

extras din regulament: "Nu faceti posturi de genul "astept cadou". Aveți subforumul "Cereri"

Data viitoare, daca mai ceri avatar aici sau ceva de genul am obligatia sa iti fac reclamatie. ;) tu ca rank mare ar trebui sa cunosti regulamentul. :)

foarte frumoase sunt avatarele acelea de mai sus Shake. :)

Edited by H. Alexandru
te rog lasa-i pe designeri sa se ocupe, ii poti face reclamatie fara sa ameninti prin portofoli

Exceptionale toate 4. :)  pot sa fur ultimul avatar? :)) adica sa il port . :P 

Exceptionale toate 4. :)  pot sa fur ultimul avatar? :)) adica sa il port . :P

da,poti.

n-am mai facut un banner din stockuri de 6-7 luni cred? :)) Sper ca a iesit ceva..

BTve8A5.jpg

This is the hidden content, please

Timp de lucru 20 de minute, e 2 dimineata si ma dor ochii,nu stiu daca de la oboseala sau banner:)) Sper ca e ok 

• 5 weeks later...

Dragut, nu prea impresionant dar dragut

depinde si cum vrea clientul, eu nu pot sa fac dupa bunul plac. Totusi ca sa fac texturile alea si efectele de logo spart etc am stat 2 ore XD

Ideea a fost sa fie logo-ul lui pe niste cercuri foarte texturate ( nu prea se observa ) si a vrut niste tentacule care ies din logo prin crapaturile mai mari...eu i am prezentat asta si a fost foarte multumit

• 3 months later...

WWaCai8.png

+1 fail,am vrut sa fac colaborare si pot sa zic doar ca asta e ultima colaborare pe o lucrare de genul:))

taIKJkM.png