Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [GO] Reclamatie DKDL

RobertML

Recommended Posts

NICK: RobertML
IP: 162.158.18.70
DATA / ORA: 24 noiembrie la ora 4:00 PM

NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: DKDL
MOTIVUL: Un player de pe server, respectiv " 
 ValyProWolf  " a luat ban pe motiv: "aimbot" de la DKDL. A stat pe el jumate de runda, nu a facut niciun kill si a primit ban pe motiv: " du-te cu aim-ul tau de aici " sau ceva de genu. Dar dupa ce a primit el ban, am vazut in acel demo ca la toti le facea tinta asa. Mai exact vreau ca player-ul sa primeasca unban, iar DKDL sa fie sancionat.
DOVADA: 
This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Neata

Mai baiatul meu, tu ai vazut macar acel demo de comentezi tu asa aiurea? cum ii facea tinta, era aimbot sau nu stii sa administrezi calumea ca, admin? Stiu foarte bine ca vrei sa scapi de mine dar cu asta nu te ajuta cu nimic.

Incearca sa stii ce e ala aimbot, wall. ;) pune si invata toate astea si dupaia sa devii admin pe server, ca deja la faza asta cu reclamatia ta mai facut sa rad cu chestia asta "Pana si playerii fac asa, lol" cred ca vroiai sa zici, ca aia fac asa doar cei care au aimbot pe server. Sunt multe aimbot-uri care nu ii face tinta asa si ii face rau doar cand omoara pe cineva, sunt si alte aimbot-uri care ii face din prima data fara sa omoare pe cineva. ;)

Daca observi in demo la mine, spune si Sm0k3r , ca ii face tinta foarte urat. ;) nu incerca te rog sa scapi de altul, ca vei ajunge sa fii doar tu in STAFF.

Eu zic cel mai bine, sa stai cuminte in banca ta, si sa faca playerul respectiv reclamatie(esti tu cumva avocatul lui, de faci tu reclamatie in locul lui?) , nu mai fa tu reclamatie ca iti vine tie ca sa scapi de mine. ;)

Si apropo: Majoritatea dintre voi x, y, z numai stiti sa administrati calumea ca, admin:) ca cand vedeti ceva suspect la cineva imediat ii cereti wg (mereu o faceti in exces) :)

:acceptat:  cei demo ala  nici macar un kill nu a facut  si da  daca vreau si eu pot face asa cu tinta , dau sensibilitatea  la 20 si sa vezi dupa , plus ca vad   dam motiv asa ca smecherii ca doar avem  god+vip   , de aceea  -2   la grad   ca de alta data sa inveti sa faci demo cum trebuie si sa stai pe  playerul suspect minim 2-3 runde ca sa imi dau eu seama daca are cod sau nu  :tc:

RDAxsO2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.