Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Discutia despre -2 grade

DKDL

Recommended Posts

Salutare ICEGAME

In primul rand vreau sa zic, ca respectivul ValyProWolf avea cu siguranta aimbot si voi mi ati zis majoritatea dintre voi, ca nu are aimbot mai deloc.

Dar ganditi-va calumea, ca n-ai cum la 20 sensivity sa faci asa... cum facea si ala. Eu zic ca avea un aimbot trigger mai slabut sau avea pakistan. Nu trebuie neaparat, sa stai pe respectivul player pana face un kill, ca iti dai seama de la bun inceput ca ii face rau tinta. Lua-ti si mai vedeti inca odata acel demo si sa vedeti, cum ii face tinta aia in toate partile. 

Nu mor eu pentru -2 grade, dar is luate degeaba si asa o sa faceti la toata lumea? Daca nu avea aim nedectabil, da mai ziceam , ca stateam pe el pana facea 1 kill sau chiar mai multe. 

Si deja playerii respecti s-au plans pe say_team @ foarte mult de acest baiat, ValyProWolf pana si Sm0K3r a zis lucrul asta, ca ii facea rau tinta si voi vroiati sa il las sa dea playerii afara? Am sanctionat cum trebuie la chestia asta, cand i-am dat ban. Asa ca, la tine ftw trebuie la fiecare sa le dai unban, daca are aimbot sau ce? ca nu prea te inteleg deloc... Vreau si eu sa am dreptatea mea, ca deja lumea tine cu el si nu cu mine. Stiu, ca majoritatea dintre voi aveti ceva cu mine de pe comunitatea veche, dar va rog tare mult sa nu-mi dati -2 grade ca nu mi se pare normal lucrul asta, ca mvai...mama nu am stat pe persoana aia respectiva mai multe runde.  P.S: Vreau sa lasati acest topic, sa-si dea toti cu parerea ca poate majoritatea care au experienta in adminat vor zice, ca ala e 100% aimbot. :) 

Demo: 

This is the hidden content, please
, va rog tare mult sa va uitati pe acest demo si sa il analizati cum trebuie ! 

Nu am frustrare pe asa ceva, dar nu mi se pare corect ce-a facut ftw la treaba aia si sa faca reclamatie, RobertML, sa zica ei ca ala nu e aimbot! 

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Asta este sellya asta a fost decizia fondatorului , din cate observ nu i sare tinta deloc si nu mise pare ca are aim!

In primul rand, tu asa faci demo? De spec nu ai auzit?

In al doilea rand jumatate din demo ai stat pe alte persoane, in timpul ala , respectivul codat putea sa omoare cu/fara aim pe ceilalti si sa fie raportat.

Consider decizia lui ftw excelenta, deoarece datoria ta cand faci demo este sa stai SPEC pe respectivul si sa faci o dovada evident ca detine un soi de cheat.

Acum daca cineva intra sa troleze cu sensitivity mare pe sv si tu il vezi ca bâțâie din mouse ii dai ban? In demo tipul nu a facut nici macar 1 kill, 

Prin urmare tu ai luat -2 si respectivul va fii debanat, data viitoare atentie mare.

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.