Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

[Cerere Designer] - ANDRA

ANDRA

Recommended Posts

✔ Numele tău: Andra
✔ Nick forum: ANDRA
✔ Varsta: 14
✔ In ce programe Adobe lucrezi: PS Cs6
✔ Experienta: 45-50%
✔ Motivul pentru care doresti grad: Sa fac parte din echipa voastra si sa fac avatare pentru membrii comunitati.
✔ Link Portofoliu

This is the hidden content, please

✔ Ai citit regulamentul Designerilor: Da.

signature.gif

ANDRA <3

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Contra mai ai de invatat mult mult , designer in seamna , sa stii minimimul de photoshop, dar aparent nu stii. 

Edited by H. Alexandru
parerea ta este anulata, nu faci parte din gfx team sau administratie

idem mai sus, contra.

Edited by H. Alexandru
parerea ta este anulata, nu faci parte din gfx team sau administratie

✔ Experienta: 45-50% > as pune undeva la 10-15%. -.-

Contra, nu mai trebuie sa argumentez, se stie deja.

Nu îmi cereti în PM avatare/semnaturi/ logos/ grade etc. decat daca aveti datele de la contul bancar langa voi.Daca nu, Faceti cerere!

TeamSpeak 3 Icegame Romania - TS.ICEGAME.RO

Pentru asistenta se recomanda contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] În cazul întâmpinarii unei probleme legata de forum si/sau afilieri, pm Barlap,Daniel.

Daca aveti nevoie de un stock http://acabgfxw0rld.tumblr.com/

Daca aveti nevoie de o lucrare http://icegame.ro/forum/index.php?/forum/235-cerere-avatar/

~ If you fuck my work,we fuck your work without discussion. ~

~ http://acabgfxw0rld.tumblr.com/ ~

Steam : acabarabu[steam id] sau " ACAB ARABU' "

Mesaj privat!

Informatii:

Nu imi dati mesaj sa va fac avatare , aveti zona de cereri!

Daca-mi trimiteti mesaj privat spuneti ce vreti mai din titlu , fara s-o dati pe N parti!

Cand ma adaugati pe skype/steam spuneti numele de pe forum!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atunci cand nu esti dorit undeva , nu mai insista , pleaca la primul sut primit in fund - Albert Einstein .

„Egalitatea nu exista decât în matematica.” - Mihai Eminescu

„Exista o categorie speciala de surzi: aceia care nu vor sa auda decât ce spun ei.” - Tudor Musatescu

„Un om destept poate sa învete si de la un prost. Invers e mai greu.” - François Rabelais

„Mai degraba sa taci, decât sa fii ecou.” - Pitagora

„În lupta poti pierde totul, în afara de onoare.” - Niccolò Machiavelli

„Daca n-ar fi prostii, desteptii ar muri de foame.” - Camil Petrescu

„Orice prost poate sa spuna adevarul, dar e nevoie de un om cu cap ca sa stie sa minta bine.” - Samuel Butler

Echipa gfx este destul de experimentata.. ne-am dori membri mai experimentati momentan insa daca un fondator este de acord eu nu am nimic impotrivta, din contra as fi bucuros. Succes :D

Bă,până la urmă suntem pe un forum de gaming,nu cred că trebuie să ai nu știu ce experiență în domeniu pentru a ne ajuta, nimeni nu te plătește ca să faci niște avatare.

PRO atât timp cât ești activă la cereri

✔ Experienta: 45-50% > as pune undeva la 10-15%. -.-

Contra, nu mai trebuie sa argumentez, se stie deja.

10-15%? Eu cred ca inseamna sa nu stii cum sa pui blending options pe un text sau sa faci un blur agresiv. Mie mi se pare ca stiu in jur de 45-40, uneori si 50 depinde de ce lucrez.

signature.gif

ANDRA <3

10-15%? Eu cred ca inseamna sa nu stii cum sa pui blending options pe un text sau sa faci un blur agresiv. Mie mi se pare ca stiu in jur de 45-40, uneori si 50 depinde de ce lucrez.

Mi-am dat cu parerea fata mea, fiecare cu parerea lui, nush dc "sari" asa, nu lucrez de azi sau ieri, si stiu ce spun.

Nu îmi cereti în PM avatare/semnaturi/ logos/ grade etc. decat daca aveti datele de la contul bancar langa voi.Daca nu, Faceti cerere!

TeamSpeak 3 Icegame Romania - TS.ICEGAME.RO

Pentru asistenta se recomanda contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistenta Tehnica [TeamSpeak3] În cazul întâmpinarii unei probleme legata de forum si/sau afilieri, pm Barlap,Daniel.

Daca aveti nevoie de un stock http://acabgfxw0rld.tumblr.com/

Daca aveti nevoie de o lucrare http://icegame.ro/forum/index.php?/forum/235-cerere-avatar/

~ If you fuck my work,we fuck your work without discussion. ~

~ http://acabgfxw0rld.tumblr.com/ ~

Steam : acabarabu[steam id] sau " ACAB ARABU' "

Mesaj privat!

Informatii:

Nu imi dati mesaj sa va fac avatare , aveti zona de cereri!

Daca-mi trimiteti mesaj privat spuneti ce vreti mai din titlu , fara s-o dati pe N parti!

Cand ma adaugati pe skype/steam spuneti numele de pe forum!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atunci cand nu esti dorit undeva , nu mai insista , pleaca la primul sut primit in fund - Albert Einstein .

„Egalitatea nu exista decât în matematica.” - Mihai Eminescu

„Exista o categorie speciala de surzi: aceia care nu vor sa auda decât ce spun ei.” - Tudor Musatescu

„Un om destept poate sa învete si de la un prost. Invers e mai greu.” - François Rabelais

„Mai degraba sa taci, decât sa fii ecou.” - Pitagora

„În lupta poti pierde totul, în afara de onoare.” - Niccolò Machiavelli

„Daca n-ar fi prostii, desteptii ar muri de foame.” - Camil Petrescu

„Orice prost poate sa spuna adevarul, dar e nevoie de un om cu cap ca sa stie sa minta bine.” - Samuel Butler

Mi-am dat cu parerea fata mea, fiecare cu parerea lui, nush dc "sari" asa, nu lucrez de azi sau ieri, si stiu ce spun.

Nu "sar". Daca tie ti se pare ca "sar" te inseli. :))

signature.gif

ANDRA <3

xD defapt are dreptate, stii sa pui blending etc dar sa stii cu adevarat sa lucrezi in photoshop iti trebuie ani in spate xD Ce faci tu e sa redimensionezi o imagine,+efecte, esti pe la 15%.. photoshopul are mai multe functii si nu cred ca le stii tubca sa fie 50%

No hate