Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [GO] Reclamatie Fan_V1b3

DKDL

Recommended Posts

-

NICK: DKDL

IP:

DATA / ORA: 21:32

NUMELE ADMINULUI RECLAMAT:  03, DEc.2018

MOTIVUL: Limbaj de prost gust pe server + cand avea si player , inainte sa aibe el VIP!  Bine, nu e limbaj asa mare dar... nu accept ca cineva sa ma faca caine sau javra. 

DOVADA:  
This is the hidden content, please

1.  In primul SS , ameninta jucatorii cu KICK daca nu tac din gura, dar din ce stiu eu pe CS:GO poti vorbi cat vrei tu atata timp cat nu injura, tipa , baga muzica ca sa ne deranjeze. :) 

2.  Al doilea SS, imi da el mie kick, cand eu i-am zis sa-si rezolve ping-ul ala ca se misca in poze / + mai are si script bhop si asta nu e permis pe server , plus, ca eu am grad mai mare decat el. 

3. In al treilea SS , imi zice , cuvantul ala "jet" si nu accept sa ma faca cineva "caine". Stiu, ca inseamna : iesi, dispari, pleaca, dar mai inseamna si mars. 

4. Si aici, e limbajul ala cand era un player si vroiam sa primeasca ban mai mult, dar sper sa primeasca ca, deja e prea detot copilul asta care mereu e plangacios, cand primeste gag si dupaia te injura pe chat admin.  
This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:respins:  te inteleg esti  fustrat pe el si ii faci reclamatie de cand  era  player normal  , nu  am ce  sa ii spun decat sa nu aibe  un limbaj la fel acum cand e vip  ,  apropo are 21  de ani   si eu te-as injura la ce fel vorbesti pe server si iti dai aere de parca ai  fi mai mare decat barlap daniel  si eu  la un  loc  , ca sa nu mai zic  ca eu  vb mai urat de  el  :lol:  :lol:  :tc:

RDAxsO2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.