Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [GO]Reclamatie Dreamy

-MLG-

Recommended Posts

NICK:-MLG-

IP:-

DATA / ORA:11:40 12/26/2018

NUMELE ADMINULUI RECLAMAT:Dreamy

MOTIVUL:Ma deranjat ce a spus.

DOVADA:
This is the hidden content, please

Alte comentari: De cand am revenit pe server si am achizitionat gradul V.I.P sunt luat in bataie de joc, si nimeni nu ma suporta nu este de mirare toate reclamatiile.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:contra: Tu ai inceput si apropo reclamatiile nu sunt pentru ca nu te suportam pe tine sunt pentru comportamentul tau si esti cam arogant parerea mea

Copile, nu iti e locul pe aceasta comunitate, m-ai facut frustrat de minim 4 ori (si am si poza cand mi-am zis ca sunt frustrat)
Daca tu crezi ca aici intri sa te dai cocos pentru ca ai donat 5E, ti-ai gresit comunitatea, aici nu venim cu fite si chestii, toti suntem egali, cat despre ce am zis... era evident sa zic asta, cand te vad cu ce figuri intri pe comunitate si comentezi. Zici ca ai 14 ani, dar gandire de maxim 12 ani dupa stilul tau de a scrie
Dovada:

Eu zic sa stai parcat prietene

EDIT: Am apasat de prea multe ori pe click, imi cer scuze

Edited by Dreamy

<p>Copile, nu iti e locul pe aceasta comunitate, m-ai facut frustrat de minim 4 ori (si am si poza cand mi-am zis ca sunt frustrat)<br />

Daca tu crezi ca aici intri sa te dai cocos pentru ca ai donat 5E, ti-ai gresit comunitatea, aici nu venim cu fite si chestii, toti suntem egali, cat despre ce am zis... era evident sa zic asta, cand te vad cu ce figuri intri pe comunitate si comentezi. Zici ca ai 14 ani, dar gandire de maxim 12 ani dupa stilul tau de a scrie<br />

Dovada: <a data-ipb="nomediaparse" href="

/>

Eu zic sa stai parcat prietene<br />

<br />

<br />

<br />

<br />

<br />

EDIT: Am apasat de prea multe ori pe click, imi cer scuze</p>

Edited by Dreamy

Sincer sa iti zic eu daca toti eram egali pana acuma nu erati niste grupuleti uniti contra mine asa ca.

La ce comportament, si cat de presus te dai... zi mersi ca iti mai raspunde cineva..

Scuze ca ma bag, dar nimeni nu are nimic cu tine, daca vrei sa fi respectat, trebuie sa fi tare, sa nu faci greseli, cu timpul iti modelezi si reputatia ! Nu toti avem reputatie mare, dar ne mentinem comportamentul ! 

:contra: , nici tu nu esti usa de biserica. ;) cand erai un player obisnuit cate probleme am avut eu cu tine si mereu ma injurai pe mine, pe playerii si acum de cand ti-ai luat si VIP esti arogant.

Eu n-am cu nimeni nimic decat imi fac treaba si atat! 

daca  nu va potoliti  intram la sanctiuni , daca nu va suportati nu va mai vb unuia altuia    .Daca unu zice ca ae slab  asa apare   cearta  si mi ca  dupa va mai dati  comenzi  intre voi   :tc:

RDAxsO2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,713 Total Posts
    5,232 Total Topics
    4,697 Total Members
    14 Total Banned
    479 Most Online
    Kareem Lobbadeh
    Newest Member
    Kareem Lobbadeh
  • Who's Online   12 Members, 0 Anonymous, 35 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.