Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Reclamatie : KingRares

XMarioRisteaX

Recommended Posts

NICK: XMarioRisteaX

IP: -

DATA / ORA: azi , acum 2-3 zile

NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: KingRares

MOTIVUL: isi da ungag singur , y@ degeaba , injura .

DOVADA

This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Bun, prima imagine mi-am dat ungag din cauza advertismentelor am scris in felul urmator: "uita-te" "alalalt", "cum", etc...

A doua imaigne, m-am ofticat din cauza ca pierdeam mult! Nu am zis catre cineva "dute drq", am intentionat sa zic da-o drq de treaba... Deci, eu consider ca nu inseamna nimic a doua poza!

A treia poza am scris y@ din cauza faptului ca pe mapa cs_assault eram la Teroristi eram 13 din care 6 afk... Si m-am ofticat, am scris pe y@

Multumesc!

O zi buna! :contra:

:contra:  Terminati cu cearta asta de copii ca de cand ai avut tu mario Helperi si KingRases vip va certat mereu nu v-a puteti incelege gasiti orice motiv sa v-a deturnati unul pe altul. Nu sunt eu invasta sau nu am nu stiu cati ani dar un sfat prietenesc Maturizati-va si lasati cearta asta si ura asta ca copii.

Incercati sa v-a incelegeti o sa vedeti ca o sa fie mai bine asa decat sa v-a tot certati.

Atat am vrut sa zic.

:contra:Mario te iei tu de el...Dar tu faceai mai rau...Si el a avut obraz si nu a facut recamatie ca sa iti iei tu remove

:pro: Daca aveam vre-un acces, remove iti dadeam

Man, gaseste XMarioRisteaX orice ca sa imi iau eu remove, cum si-a luat si el.. Intelegeti ca sunt nou in treaba asta cu vip+admin... +ca ma ocup de server, dau gag-uri peste gag-uri (nu deageaba)... el nu dadea niciun gag, nu dadea slay, nu dadea slap, nu dadea kick! Eu, am intalnit inca 2 oameni ca el pe sv, anume "iampro" si "injector"! 

Multumesc pentru atentie! 

:contra:

:pro: Daca aveam vre-un acces, remove iti dadeam

Man, gaseste XMarioRisteaX orice ca sa imi iau eu remove, cum si-a luat si el.. Intelegeti ca sunt nou in treaba asta cu vip+admin... +ca ma ocup de server, dau gag-uri peste gag-uri (nu deageaba)... el nu dadea niciun gag, nu dadea slay, nu dadea slap, nu dadea kick! Eu, am intalnit inca 2 oameni ca el pe sv, anume "iampro" si "injector"! 

Multumesc pentru atentie! 

:contra:

:pro:  ,te-ai ofticat,tot nu ai  motiv sa folosesti y@ aiurea,iar drq nu e chiiiar o injuratura dar ... sa zicem ca nu e cine stie ce, chestia cu unmute nu stiu daca chair ai voie dar nu mi se pare nici corect ca playerii/admini sa isi ia gag pentru cuvinte gen ''automata'" etc........  

NU MAI FACETI POSTHUNT~!!!

:acceptat: La ungag nu se vede motivul pentru care a luat gag, poate a luat de la auto, cat despre y@, next ai wan :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.