Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [TS] Reclamatie Ana Maria

DKDL

Recommended Posts

Nume : ! ACTIVEL)

Numele adminului / user-ului: Ana Maria

Motiv: Da ban aiurea , plus voi vreti ca server-ul vostru sa fie populat, dar cum sa fie... daca majoritatea dau ban asa aiurea pentru ceva care nu-si are rost mai deloc. Plus sa aduca si dovezi, daca am jignit-o foarte tare nu doar ca e *prefacuta* si atata... ca putea macar sa ma dea block, daca nu ii convenea. Sa nu uitam, ca si majoritatea dintre aia cu grad mare injura la canale publice etc.

Dovezi:

This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Ban aiurea? Ma faci sa rad. Nu prea cred ca este prima oara cand aduci insulte la adresa mea si iti pui poze cu mine pe TeamSpeak. Ai primit ce meriti, daca tu crezi ca iti poti bate joc de cineva fara sa existe consecinte, te inseli amarnic. Data viitoare nu te mai da smecher, deoarece oricum nu ai o gandire de om matur si intelept. 

14 ani, dar cu o gandire superioara peste a ta. xoxo.

tumblr_inline_mo7kmj20MT1qz4rgp.giftumblr_inline_o17aa4yYjh1rifr4k_500.gifMutP.gifTedaikb.pngOV7t.gif

Ban aiurea? Ma faci sa rad. Nu prea cred ca este prima oara cand aduci insulte la adresa mea si iti pui poze cu mine pe TeamSpeak. Ai primit ce meriti, daca tu crezi ca iti poti bate joc de cineva fara sa existe consecinte, te inseli amarnic. Data viitoare nu te mai da smecher, deoarece oricum nu ai o gandire de om matur si intelept.

14 ani, dar cu o gandire superioara peste a ta. xoxo.

- Draga mea, Ana Maria, sa nu uitam cum mi-ai adresat si mie niste insulte jignitoare la familia mea, adica la mama mea, si nu accept lucrul asta. Daca tu ai impresia ca, daca ai Helper poti sa te dai mare cu el? si nu e prima data cand injurii tu pe teamspeak asta. ;) dar lasa ca data viitoare cand te prind ca injuri pe TS3 bandicam on si e valabil si pentru alti. :) Nici tu nu esti fetita cuminte pe TeamSpeak asta. ;)

- Vreau si eu o dovada, ca ti-am adus niste cuvinte jignitoare la adresa ta. :) Si dupaia am sa te cred!

- Apropo cand zici ceva la o reclamatie de a ta se vine si cu o dovada, ca tot ce zici tu acolo poate nu o fost adevarat mai deloc cum zici tu acolo...

- Iti garantez fetito, ca nu esti tu mai importanta pe TeamSpeak asta sa fie clar. Deja toata lumea te suporta cam greu, ca mereu tu vrei sa fi in centrul atentie si ne deranjeaza lucrul asta. Pune mana si mai invata sa nu fi tu mereu in centul atentie + nu mai da tu ordine la cei cu grade mai mari, ca nu esti in stare sa le zici ceva la oameni astia cum ar fi Barlap, Daniel si inca mai multi. :) de parca ar fi server-ul tau asta. Daca te-am facut *prefacuta* , nu inseamna, ca e o jignire si chiar este adevarat! Adica esti o prietena, in care nu stai mereu cu el si-l tradezi pe el / ea. Adica vreau sa fiu mai intelegator ca azi te dai prieten cu el, dar dupaia incepi sa iti bati joc de persoana aia... foarte urat din partea ta! Eu in locul tau as sta potolita *in banca ta*. Daca vrei sa mai ai o reputatie pe TeamSpeak asta, adica sa-ti castigi increderea noastra.

:pro: nu stiu ce sa zic de tine ana, avand in vedere ca dai ban pe asemenea motive ai merita remove.Acela nu e motiv de ban, acel ban a fost dat doar pentru ca esti tu frustrata si vrei sa iti alungi frustrariile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.