Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Reclamatie sT|DragoS

DKDL

Recommended Posts

NICK: DKDL

IP:

DATA / ORA: Feb, dum 3. 13:26

NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: sT|DragoS

MOTIVUL: In primul rand se urca pe textura, iar in regulament scrie asta *Playerii VIP nu au voie sa se urce pe cladiri,mape,obiecte unde playerii normali nu se pot urca (X1 WARN)* Inteleg ca CT poate sa se urce acolo, unde s-a urcat si DragoS, dar ganditiva logic ca tero fara boost, nu poate sa ajunga acolo sus unde s-a urcat adminul respectiv care mai are si detinator. Hai sa fie totul corect pe acest server, si tot ce scrie in regulament sa se aplice conform scris in regulament acestui server. Dragos nu am nimic personal cu tine, dar ce este scris in regulament e regulament. ;) si trebuie respectat ca atare. In al doilea rand daca vedeai pe cineva ca se urca pe textura(un coleg de admin de al tau) tu imediat ii ziceai lui Barlap, Daniel sau ftw ca X, Y, Z s-a urcat pe textura, cladire, obiectele mapei. Daca tu ai detinator nu inseamna, ca esti mai presus fata de VIPII aia, cum ar fi JanE ? , KillaFonic si altii. ;) si tu esti ca si ei.

DOVADA:

This is the hidden content, please

P.S: Tratati cu seriozitate aceasta reclamatie si fara favorizarii pe acest admin sau altcineva. :) O zi buna!

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

De-a lungul timpului, s-au facut reclamatii pe tema asta. Toate reclamatiile au fost rrefuzate, pentru ca acolo se urca toti vipii, si tu te-ai dus spec te-ai pus pe mine si eu mi-am dat seama ca am vazut ca te uiti pe mine. Tu spui ca nu ai nimic personal cu mine "Dragos nu am nimic personal cu tine, dar ce este scrie in regulament e regulament." Ba ai. + ca aia nu e textura la mapa, aia e si pe csgo
Untitled-2.gif

De-a lungul timpului, s-au facut reclamatii pe tema asta. Toate reclamatiile au fost rrefuzate, pentru ca acolo se urca toti vipii, si tu te-ai dus spec te-ai pus pe mine si eu mi-am dat seama ca am vazut ca te uiti pe mine. Tu spui ca nu ai nimic personal cu mine "Dragos nu am nimic personal cu tine, dar ce este scrie in regulament e regulament." Ba ai. + ca aia nu e textura la mapa, aia e si pe csgo

Dragos, Dragos? Eu ca player normal am orice drept sa iti fac reclamatie, daca tu ai gresit ceva din regulament *daca ai incalcat o regula* si plus arata-mi si mie ce VIP se urca pe aia? Fii sigur ca daca era altcineva chiar daca era prieten cu mine ii faceam si lui reclamatie. Eu nu sunt genul de baiat sa trec cu vederea , ca lasa, ca e prietenul meu si nu ii fac reclamatie. Te inseli! :) cum e pe toate mapele care nu exista *flash* asa e si aici cu *textura* :) trebuie sa va ganditi unde poate sa ajunga si playerii normali unde va urcati si voi pe mapa, cladire in loc ne-accesibil. :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.