Jump to content
 • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Pinned Regulament Factiuni | Regulament Departamente | Mixte | Pasnice | Mafii


OGRadu_YouTuber

Recommended Posts

Departament

 

1. Reguli și informații generale 

 • Sunteți obligați să respectați întocmai acest regulament, alături de regulamentul serverului și de regulile și indicațiile impuse de lider/co-lideri. 
 • Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea și desfășurarea activității facțiunii sunteți obligați să anunțați liderul/co-liderii. 

1.1 Reguli referitoare la comportament și limbaj 

 • Trebuie să vă ascultați liderul, co-liderii și superiorii. Respectați deciziile conducerii și tratați-le ca atare, este interzis să cereți socoteală liderului sau co-liderului pentru acțiunile sale. 
 • Respectați-vă colegii de facțiune și restul jucătorilor de pe server, având un limbaj decent și o conduită corespunzătoare statutului vostru. 
 • Membrii au obligația de a asculta liderul sau co-liderul și de a nu îi întrerupe când aceștia vorbesc ceva important (legat de facțiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancționa direct cu demiterea. 
 • Nu vă certați și nu aduceți injurii sau luați la mișto alți colegi sau membrii ai comunității. Aceste acțiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veți plăti, indiferent dacă ați fost sau nu provocați. 
 • Limbajul vulgar și insultele nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singura excepție este chat-ul clanului, unde aveți libertate totală). De asemenea, este interzis să faceți spam sau să scrieți cu caps lock pe chat-ul facțiunii.
 • Unui polițist nu îi este îngăduit să atace prin orice mijloc / să facă deathmatch pe alți jucători înafară celor ce sunt urmăriți pentru diferite infracțiuni. Îi este interzis să omoare un jucător cu elicea de la elicopter (chiar dacă are wanted fără drept), să omoare un jucător punând mașină peste el (drive by) sau să facă kamikaze pe alți playeri (indiferent de nivelul de wanted). 
 • Membrilor din departamente  le este interzis sa abuzeze de functia [/duty] ca sa nu fie omorat de un player sau pentru alte scopuri personale. Abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu Faction Warn.

1.2 Reguli referitoare la forum și panel 

 • Trebuie să aveți un comportament decent în secțiunea de pe forum destinată facțiunii și pe întreg forumul, evitând posturile inutile, spam-ul și alte încălcări ale regulamentului forumului și pe panel, atât în reclamațiile împotrivă voastră, a unui coleg sau al oricărui alt jucător, cât și în tichetele de ajutor. 
 • Certurile, insultele de pe forum/panel vă pot aduce, pe lângă sancționarea din partea unui moderator/admin cu warnpoints/suspend, și sancționarea în joc, în funcție de decizia celui care v-a sancționat inițial.
 • Puteţi reclamă un coleg de facţiune / dintr-o facţiune de tip departament pe panel dacă sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii / chat-ul comun, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament).

1.3 Reguli referitoare la activitate 

 • Trebuie să aveți o activitate constantă pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demiși din facțiune. 
 • În cazul unei probleme, puteți realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu minim 7 zile pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe lună, acestea pot fi cumulate. 
 • Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămână nu sunt obligați să facă raportul de activitate. Dacă ședința pică în perioada când ei au inactivitate, aceștia sunt scutiți de ședință. 
 • Cererile de inactivitate realizate cu mai puțin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebui să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci.
 • Dacă ședința / antrenamentul are loc în aceiași zi cu resetarea raportului și nu ați fost prezenți la ședință / antrenament și nu aveți nici raport efectuat, veți primi 2 faction warn-uri. 

1.4 Reguli referitoare la ședințe 

 • Ocazional, liderul și/sau co-liderul va organiza o ședință la care membrii facțiunii sunt obligați să participe. Ora și data în care se va efectua ședința se va anunța pe server prin 'MOTD' și pe forumul facțiunii în topicul 'Anunturi importante' cu minim 2 zile înainte. 
 • În cazul unei probleme, puteți realiza o cerere de învoire. Doar membrii cu rank 2 sau mai mare pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 2 învoiri pentru ședință pe lună.
 • Neprezentarea la ședință fără o cerere de învoire acceptată de lider va duce la sancționarea cu faction warn a tuturor membrilor de rank 1-5.
 • Dacă întârziați la ședință (ajungeți după primele 5 minute) puteți fi sancționați cu o amendă, iar dacă întârziați mai mult de 5 minute, veți fi considerați absenți și veți fi sancționați ca atare. Cine întârzie la ședință va veni în HQ (sau la locul de desfășurare) fără a scrie pe chat-ul normal sau al facțiunii. 
 • În timpul ședințelor sunteți obligați să opriți telefoanele și să ascultați de lider sau co-lider până când acesta vă dă voie să vorbiți, puneți întrebări etc. Cine vorbește neîntrebat la ședința va fi sancționat în funcție de considerentele liderului, în funcție de deranjul făcut, momentul, abaterile și atitudinea membrului. 
 • Nu aveți voie să faceți învoire după începerea unei activități (ședință, antrenament etc.), ci doar cu 30 minute înainte de începerea acestora. Cererile făcute nu vor fi luate în calcul și veți fi considerați absenți dacă nu participați. 

 

2. Reguli și informații legate de facțiune
 
 
2.1 Comenzile facțiunii

 

Spoiler 
 

Reguli în cazul comenzilor facțiunii 

 • Este strict interzisă folosirea comenzilor în scopuri personale sau pentru distracție. Abaterea de la această regulă se pedepsește ca atare în funcție de gravitate. 
 • Chat-ul [/d] este utilizat pentru a cere informații / ajutor în legătură cu un suspect (exemplu-/d X este cu heli/barca etc.), pentru a raporta incidente / evenimente (exemplu-/d urmează un rob la biz X etc.), pentru a anunța atunci când aveți un suspect sub custodie (singurul tip de anunț acceptat este-/d <nume> este la mine) sau pentru a restricționa posibilitatea unui jucător de a primi free (doar în cazul în care urmează să i se confişte permisul). Pe acest chat sunt strict interzise: free-chat, spam, caps lock, afaceri și folosirea emoticoanelor; abaterea de la această regulă duce la faction warn respectiv demitere în funcție de gravitate din partea liderului și kick/warn/ban din partea unui admin. 
 • Comanda [/m] este folosită doar în situații speciale și când este absolut necesar (precum aglomerarea până la imposibilitatea de a circula pe o stradă circulată- /m eliberați strada), folosirea sa abuzivă duce la sancționarea voastră cu faction warn.
 • Un jucător cu wanted poate primi [/clear] doar de la polițistul care i-a acordat ultimul wanted. Se acordă [/clear] după ce în prealabil se anunță pe [/d] (exemplu: "dau /clear id 47 pentru că nu am dovezi suficiente / pentru că am greșit id / etc.) și se face poză la [/mdc] înainte de a primi [/clear]. Dacă cel ce primește [/clear] deține în [/mdc] și alte sancțiuni, acestea îi vor fi restabilite de polițistul ce a oferit [/clear] (exemplu: Dacă un jucător are în [/mdc] wanted 4 'armed robbery' și i-ați acordat wanted greșit, după [/clear] îi veți reacorda nivelul de wanted inițial (4) și motivul inițial corect 'armed robbery'). Polițiștii ce acordă [/clear] aiurea vor fi sancționați cu faction warn sau demitere, în funcție de caz. 
 • În cazul în care trebuie să confiscați permisul unui jucător aflat în celula închisorii, trebuie să folosiți comanda [/punish] și apoi [/confiscate], ulterior acesta trebuie anunțat de motivul pentru care i-a fost suspendată licența ("Ți-a fost suspendată licența de condus pentru că ai condus neregulamentar / ai depășit limita de viteză").
 • În cazul in care este anunțat un id/jucător ca fiind restricționat pentru primirea free-ului nu aveți voie să îi oferiți [/free]. Cei ce incalcă această regula vor fi sancționați cu avertisment verbal.
 • Aveti voie sa puneti restrictii pe chat-ul [/d] doar in cazul unui free atunci cand vreti sa confiscati licenta de condus. Alte motive nu sunt acceptate si se sanctioneaza cu un avertisment verbal.
 • Membrii departamentelor, pentru a acorda comanda [/free] sunt obligați să scrie pe chat-ul departamentelor [/d] următorul lucru: „Restricții jail?”, urmând ca jucătorii care au acordat o restricție să răspundă afirmativ cu „da, numele jucătorului și motivul restricției”, în caz contrar dacă nimeni nu răspunde, după 10 secunde, se poate acorda [/free]. Membrii nu mai au voie sa răspundă pe [/d] cu „Liber”, ci vor răspunde doar cei care au acordat restricții. Nerespectarea acestei reguli, duce la sancționarea cu avertisment verbal.
 • Pentru a folosi comanda [/empgun], trebuie să fii pasagerul unui vehicul de poliție( trebuie să aveti minim rank 3 ), iar mașina trebuie să aibă neapărat un șofer. Folosirea comenzii fără un conducător al vehicului, se va considera abuz de funcție și va fi sancționat ca atare.
 • Jucătorii ce folosesc comanda [/empgun] în scop personal, fără un motiv bine întemeiat, vor fi sancționați cu FWarn sau chiar uninvite, depinde de caz. Orice folosire, trebuie însoțită de dovezi. Nu aveti voie să folosiți această comanda dintr-un elicopter / avion.
 • Această comandă [/empgun] are ca scop, ajutarea dumneavoastră în prinderea unui suspect „FĂRĂ DREPT DE PREDARE”. Jucătorii cu wanted cu drept de predare, sunt feriți de folosirea comenzii, asupra lor. În caz că urmăriți un suspect cu drept de predare, vă asigurați că i-ați acordat somațiile corespunzătoare minime (3), iar apoi după ce i-ați acordat wanted-ul fără drept de predare, veți putea folosi comanda [/empgun]”. Folosirea comenzii pe jucătorii ce au ”WANTED CU DREPT DE PREDARE” va duce la sancționarea cu FWarn, respectiv uninvite, depinde de caz.
 • Pentru folosirea comenzii, trebuie să vă aflați în apropierea jucătorului, mai concret, o rază de maxim 40 de metri distanță. În caz că mai mulți polițisti, se află într-un vehicul de poliție cu 4 locuri sau mai multe, comanda va fi folosită doar de către un polițist. Folosirea comenzii de un polițist, iar ulterior folosește și un alt jucător comanda, din același vehicul de poliție, va duce la sancționarea celui de-al doilea jucător cu FWarn. În caz că jucătorul care a executat comanda primul, are o dovadă că el a zis că o va folosi și au fost de comun acord, va fi sancționat cel care a abuzat.

 

Mixte [ Hitman Agency ]

 •  
 • Ce este si cu ce ocupa Hitman Agency?
 •  
 • [!] - Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.
 •  
 • Reguli generale
 •  
 • - membrii factiunii trebuie să respecte regulamentul general al serverului. incălcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe lângă sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
 • - limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în functie de situație.
 •  
 • Exemple:
 •  
 • - spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu amendă, AV sau FW.
 • - pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucători, membrii riscă FW sau uninvite.
 • - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii riscă avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
 • - înjuriile si jignirile grave se sanctionează cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
 • - jignirile ușoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, în functie de gravitate.
 • - limbajul vulgar asupra liderului/coliderului si a membrilor se sanctionează aspru, în functie de decizia luată de lider.
 •  
 • - trebuie să respectati liderul & subliderul si să faceti ce vi se spune, în caz contrar riscati sanctiuni.
 • - deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în functie de gravitate si de abateri.
 • - DM-ul în masă (cu sniper) va fi sancționat de admini cu 40FP si ban câteva zile  doar dacă abuzul e foarte grav.
 •  - Liderul trebuie să ia decizia cea mai corectă in funcție de situație.
 •  
 • Reguli activitate
 •  
 • - membrii care nu se loghează pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
 • - membrii care detin rank 1 nu pot depunde o cerere de inactivitate.
 • - nepostarea raportului de activitate la rank 1 se sancționează cu uninvite.
 • - nepostarea raportului de activitate la rank 2-5 se sancționează cu fw (faction warn).
 • - neprezentarea la o sedintă sau antrenament fără a posta o cerere de învoire este sancționata cu FW.
 • - 2 rapoarte anulate consecutiv duc la demiterea voastră din factiune.
 •  
 • Skinuri
 •  
 •  - membrii facțiunii sunt obligați să poarte skin-urile alese de lider.
 • - daca un membru e atenționat ca are un skin greșit si nu dorește să îl schimbe, acesta va fi sancționat cu FW.
 • - doar fetele pot folosi skin-ul de fata al facțiunii.
 •  
 • Reclamații facțiuni
 •  
 •  - liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a facut reclamația are dreptul să o refacă. Reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel de către admini.
 • - subliderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații, cu acordul liderul, dar in căzul unor greșeli în reclamații, liderul va fi sancționat, nu subliderul.
 • - playerii care fac reclamație nu au dreptul de a face o altă postare pentru aceasi reclamatie. postările făcute aiurea în topicul cu reclamații sunt sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel. liderii au dreptul de a respinge o reclamație dacă playerul care a postat reclamația postează aiurea în topic.
 •  
 • Comenzile factiunii
 •  
 • - /f - Este chatul facțiunii.
 • - /contracts - Vezi toate contractele existente.
 • - /mycontract - Vezi detalii despre contractul tău.
 • - /gethit - Iți dă posibilitatea de a lua un contract pe numele tău.
 • - /order 1 / 2 - Iți dă posibilitatea de a lua arme din interiorul HQ-ului.
 • - /undercover - Nimeni nu iți poate vedea numele.
 • - /cancelhit - Scoate contractul unui membru.
 • - /heal - Iți umple punctele de viață. Poate fii folosit doar în interiorul HQ-ului.
 • - /find [iD] - Iti da posibilitatea de a urmări un player prin checkpoint. (Dacă doriți să scăpați de checkpoint tastați comanda /killcheckpoint).
 •  *Orice membru Hitman Agency poate folosi această comandă indiferent de Job-ul pe care îl deține.
 •  
 • Alte reguli
 •  
 • - Pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.Cine nu respectă această regulă nu i se va lua în considerare raportul de activitate.
 • - Este interzis să rămâneți AFK cu /undercover ON mai mult timp (cel mult 10 secunde). Cei ce vor fii prinși, vor fii sancționați cu Faction Warn.
 • - Cine își descoperă identitatea când este /undercover ON este pedepsit cu Faction Warn. Aveti obligatia de a avea /turn off atunci cand rezolvati contracte.
 • - Membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu /undercover ON sunt pedepsiți cu Faction Warn.
 • - Nu aveți voie să țineți un contract dacă sunteți la Jail sau AFK. Abaterea de la această regula se pedepsește cu amendă.
 • - Armele din factiune se vor folosi doar la contracte daca un membru mai este prins ca executa playeri cu armele de la factiune si in joaca poate fi sanctionat cu FW/Uninvite in functie de abuz. Playerii ce stau cu armele facţiunii la vedere faţă de jucători sau în locuri publice vor fi sanctionati cu Faction Warn.
 • - Atunci când închizi telefonul (/turn off) sau îți ascunzi identitatea (/undercover) pentru a rezolva un contract trebuie să te asiguri că nu mai este nimeni pe lângă tine. De preferat este să activezi /undercover în HQ, în momentul în care ești în elicopter (în aer), sau în locuri nepopulate, pentru a fi sigur că nu îți vede nimeni identitatea. Abaterea de la această regulă poate fi sancționată cu Faction Warn.
 • - Membrii Hitman Agency au voie sa detina orice job inclusiv cele ilegale(Arms Dealer, Drug Dealer) dar si droguri/materiale.
 • - Comanda /undercover este folosită doar în timpul efectuării unui contract. Nu aveți voie să abuzați de /undercover, veți fii sanctionati cu FW.
 • - Aveți voie să pătrundeți forțat in HQ-urile facțiunilor, doar atunci când victima se află înăuntru și este AFK. Atunci când intrați forțat in HQ-uri trebuie să vă asigurați că nu veți fii văzuți de nimeni. Dacă nu sunteți siguri că victima este AFK sau că nimeni nu este în jur, așteptați până ce victima părăsește HQ-ul sau dati /cancelhit. Cei care intră abuziv în HQ-uri vor fii sancționați cu Faction Warn.
 • - Cine nu are /undercover ON în timpul efectuării unui contract este pedepsit cu Faction Warn.
 • - Dacă în timp ce voi efectuați un contract, Poliția vă somează să vă predați, sunteți obligați să scoateți /undercover, să vă predați și să renunțați la contract [/cancelhit]. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
 • - Nu aveți voie să vă anunțați victima că are contract. Deasemenea, nu aveti  voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator, doar membrilor din factiune(daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn până la demiterea din Agenție.
 • - În cazul în care victima este în Jail, asteptați până ce iese sau în caz că este AFK da-ti /cancelhit. Nu aveți voie să efectuați contracte in Jail. Abaterea de la această regula se pedepsește cu Faction Warn.
 • - În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere sau puteti folosi /cancelhit. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
 • - Contractele pe mafioți le puteti face oricând, chiar dacă este war.
 • - Nu aveți voie să rezolvați contractele de la sol, decât în situațiile în care victima este într-o zonă fără clădiri, astfel încât să vă determine să rezolvați contractul de la sol. (situații foarte puține) Contractele se rezolvă doar cu elicoptere de tip sparrow/maverick pentru a fi cât mai silențioși, iar victima și ceilalți playeri să nu vă vadă.
 • -Dacă întârziați la antrenament / ședință, puteți veni în primele 5 minute, fiind sancționați cu amendă. Dacă întârziați mai mult de 5 minute, sancțiunea este Faction Warn sau uninvite în funcție de rank-ul deținut. 
 • -Cine întârzie la ședință / antrenament  va veni în HQ, fără a face gălăgie pe chat sau pe [/f].
 •  
 • - Dacă un asasin întampina probleme in rezolvarea unui contract( ținta se află în locuri aglomerate; ținta se află într-o contiuna mișcare, etc.) îi poate cere ajutorul altui coleg asasin pentru a-l ademeni într-un loc mai  retras sau pentru a-l face să stea pe loc. Dar toate aceste lucruri trebuie să se intample FOARTE RAR SI FOARTE DISCRET FARA CA TINTA SA AFLE CA ARE CONTRACT. Asasinul care oferă ajutor ii poate da /sms victimei sub diferite pretexte pentru a o face să se oprească sau poate merge la tinta pentru a o putea chema într-un loc mai retras. Se poate folosi orice metodă DISCRETA de catre asasin pentru a putea ajuta la rezolvarea contractului.
 • - Dacă un asasin este descoperit de către tinta in momentul în care încearcă să rezolve contractul pe ea, el este obligat sa renunte la contractul actual folosind /cancelhit pentru a evita posibile sanctiuni si sa se indeparteze.
 • - Daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.
 • - Refuzarea plăților amenzilor se va sanctiona cu FW.
 • - Rezolvarea  contractelor sub limita permisa se pedepseste cu Faction Warn.
 •  
 • >Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă ( minim 100m ). Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper.
 • >Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în locurile în care ținta este complet singură. Puteți să îl omorâți cu un knife chiar dacă nu este afk.
 • >Silenced Pistol - Folosit doar pentru antrenamente.

Pasnice [ News Reporters | Taxi | Paramedic | School Instructors ]

 

                 Cu ce se ocupă News Reporters?

 • News Reporters este o facțiune pașnică cu HQ-ul în orașul Las Venturas în care membrii acesteia se ocupă cu înștiințarea jucătorilor de pe server prin mai multe tipuri de anunțuri (anunturi roleplay, gratuite, de promovare, politice respectiv știrile OG-Times), totodata facțiunea se ocupă și cu acordarea de live-uri jucătorilor ce sunt dispuși să plătească o suma de bani.
 • Anunțurile roleplay: sunt acele anunțuri ce informează playerii despre întâmplările din joc.( între orele 18:00 - 12:00).
 • Anunțurile gratuite: sunt acele anunțuri ce sunt date în intervalul X:50 șî x:59. Aceste anunțuri sunt date de reporterii care participă la sesiune.
 • Anunțurile de promovare: sunt acele anunțuri ce informează jucătorii despre promovarea în rank(minim rank 3) a unui jucător într-o facțiune, promovarea la o functie pe server etc.( între orele 12:00 - 00:00).
 • Anunțurile politice: sunt acele anunțuri care informează jucătorii despre modificările de regulament(factiuni, general), anunțarea deschiderii unor aplicații sau alte lucruri care țin de staff.( între orele 20:00 - 00:00 ).

1. Reguli şi informaţii generale

 • Sunteţi obligaţi să respectaţi întocmai acest regulament, alături de regulamentul serverului şi de regulile şi indicaţiile impuse de lider/co-lideri.
 • Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea şi desfăşurarea activităţii facţiunii sunteţi obligaţi să anunţaţi liderul/co-liderii.

1.1 Reguli referitoare la comportament şi limbaj

 • Trebuie să va ascultaţi liderul, co-liderii şi superiorii. Respectaţi deciziile conducerii şi trataţi-le că atare, este interzis să cereţi socoteală liderului sau co-liderului pentru acţiunile sale.
 • Respectaţi-va colegii de facţiune şi restul jucătorilor de pe server, având un limbaj decent şi o conduită corespunzătoare statutului vostru.
 • Membrii au obligaţia de a asculta liderul sau co-liderul şi de a nu îi întrerupe când aceştia vorbesc ceva important (legat de facţiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancţiona direct cu demiterea.
 • Nu va certaţi şi nu aduceţi injurii sau luaţi la mişto alţi colegi sau membrii ai comunităţii. Aceste acţiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veţi plăti, indiferent dacă aţi fost sau nu provocaţi.
 • Limbajul vulgar şi insultele nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singură excepţie este chat-ul clanului, unde aveţi libertate totală). De asemenea, este interzis să faceţi spam sau să scrieţi cu caps lock pe chat-ul facţiunii.
 • Un membru News Reporters nu are voie să facă deathmatch decât pe poliţişti. Îi este interzis să omoare un jucător cu elicea de la elicopter, să omoare un jucător punând maşină peste el (drive by) sau să facă kamikaze pe alţi playeri.

1.2 Reguli referitoare la forum 

 • Trebuie să aveţi un comportament decent în secţiunea de pe forum destinată facţiunii şi pe întreg forumul, evitând posturile inutile, spam-ul şi alte încălcări ale regulamentului forumului şi pe panel, atât în reclamaţiile împotriva voastră, a unui coleg sau al oricărui alt jucător, cât şi în tichetele de ajutor.
 • Certurile, insultele de pe forum/panel va pot aduce, pe lângă sancţionarea din partea unui moderator/admin cu warnpoints/suspend, şi sancţionarea în joc, în funcţie de decizia celui care v-a sancţionat iniţial.
 • Puteţi reclama un coleg de facţiune pe panel dacă sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii / chat-ul comun, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament).

1.3 Reguli referitoare la activitate

 • Trebuie să aveţi o activitate constantă pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demişi din facţiune.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu minim 7 zile pot realiaza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe luna, acestea pot fi cumulate.
 • Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămâna nu sunt obligaţi să facă raportul de activitate. Dacă şedinţa pică în perioada când ei au inactivitate, aceştia sunt scutiţi de şedinţa.
 • Cererile de inactivitate realizate cu mai puţin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebuie să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci.
 • Dacă şedinţa are loc în aceiaşi zi cu resetarea raportului şi nu aţi fost prezenţi la şedinţa şi nu aveţi nici raport efectuat, veţi primi 2 faction warn-uri.

1.4 Reguli referitoare la şedinţe

 • Ocazional, liderul şi/sau co-liderul va organiza o şedinţa la care membrii facţiunii sunt obligaţi să participe. Ora şi dată în care se va efectua şedinţa se va anunţă pe server prin 'MOTD' şi pe forumul facţiunii în topicul 'Anunţuri importante' cu minim 2 zile înainte.
 • Neprezentarea la şedinţa va duce la sancţionarea cu faction warn a tuturor membrilor de rank 1-5.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de învoire. Doar membrii cu rank 2 sau mai mare pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 2 învoiri pentru şedinţa pe luna.
 • Dacă întârziaţi la şedinţa (ajungeţi după primele 5 minute) veţi fi sancţionaţi cu o amendă, iar dacă întârziaţi mai mult de 5 minute, veţi fi consideraţi absenţi şi veţi fi sancţionaţi că atare. Cine întârzie la şedinţa va veni în HQ (sau la locul de desfăşurare) fără a scrie pe chat-ul normal sau al facţiunii.
 • Nu este permis să aveţi wanted în timpul şedinţei, veţi fi consideraţi absenţi dacă veţi fi prinşi de poliţie în timpul şedinţei.
 • În timpul şedinţelor sunteţi obligaţi să opriţi telefoanele şi să ascultaţi de lider sau co-lider până când acesta va da voie să vorbiţi, puneţi întrebări etc. Cine vorbeşte neîntrebat la şedinţa va fi sancţionat în funcţie de considerentele liderului, în funcţie de deranjul făcut, momentul, abaterile şi atitudinea membrului.

2. Reguli şi informaţii legate de facţiune

2.1 Comenzile facţiunii

 • [/news] - Acordă un anunț pe care îl vede tot serverul.
 • [/live] -Începe un live cu un anumit player. Repoterul trebuie să aibe minim rank 2.
 • [/endlive] - Oprește un live în desfășurare.
 • [/heal] - Pentru a lua viață din HQ.
 • [/startq] - Pornește întrebările din public.
 • [/stopq] - Oprește întrebările din public.
 • [/aq] - Se accepta o întrebare din public.
 • [/camera] - Pentru a lua o cameră din HQ.
 • [/f] - Chat-ul facţiunii, folosit pentru a comunica cu colegii.
 • [/showmotd] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider.
 • [/gdeposit] - Această comandă este folosită pentru a depozita bani în seif-ul facţiunii (folosită mai mult pentru plata de amenzi)

Taxi

 • 1. Reguli şi informaţii generale
 • Sunteţi obligaţi să respectaţi întocmai acest regulament, alături de regulamentul serverului şi de regulile şi indicaţiile impuse de lider/co-lideri.
 • Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea şi desfăşurarea activităţii facţiunii sunteţi obligaţi să anunţaţi liderul/co-liderii.
1.1 Reguli referitoare la comportament şi limbaj
 • Trebuie să va ascultaţi liderul, co-liderii şi superiorii. Respectaţi deciziile conducerii şi trataţi-le că atare, este interzis să cereţi socoteală liderului sau co-liderului pentru acţiunile sale.
 • Respectaţi-va colegii de facţiune şi restul jucătorilor de pe server, având un limbaj decent şi o conduită corespunzătoare statutului vostru.
 • Membrii au obligaţia de a ascultă liderul sau co-liderul şi de a nu îi întrerupe când aceştia vorbesc ceva important (legat de facţiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancţiona direct cu demiterea.
 • Nu va certaţi şi nu aduceţi injurii sau luaţi la mişto alţi colegi sau membrii ai comunităţii. Aceste acţiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veţi plăti, indiferent dacă aţi fost sau nu provocaţi.
 • Limbajul vulgar şi insultele nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singură excepţie este chat-ul clanului, unde aveţi libertate totală). De asemenea, este interzis să faceţi spam sau să scrieţi cu caps lock pe chat-ul facţiunii.
 • Un taximetrist nu are voie să facă deathmatch decât pe poliţişti. Îi este interzis să omoare un jucător cu elicea de la elicopter, să omoare un jucător punând mașină peste el (drive by) sau să facă kamikaze pe alți playeri.
1.2 Reguli referitoare la forum
 • Trebuie să aveţi un comportament decent în secţiunea de pe forum destinată facţiunii şi pe întreg forumul, evitând posturile inutile, spam-ul şi alte încălcări ale regulamentului forumului şi pe panel, atât în reclamaţiile împotriva voastră, a unui coleg sau al oricărui alt jucător, cât şi în tichetele de ajutor.
 • Certurile, insultele de pe forum/panel va pot aduce, pe lângă sancţionarea din partea unui moderator/admin cu warnpoints/suspend, şi sancţionarea în joc, în funcţie de decizia celui care v-a sancţionat iniţial.
 • Puteţi reclama un coleg de facţiune / dintr-o facţiune de tip Taxi pe panel dacă sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii / chat-ul comun, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament).
1.3 Reguli referitoare la activitate
 • Trebuie să aveţi o activitate constantă pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demişi din facţiune.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu minim 7 zile pot realiaza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe luna, acestea pot fi cumulate.
 • Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămâna nu sunt obligaţi să facă raportul de activitate. Dacă şedinţa pică în perioada când ei au inactivitate, aceştia sunt scutiţi de şedinţa.
 • Cererile de inactivitate realizate cu mai puţin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebuie să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci.
 • Dacă şedinţa / antrenamentul are loc în aceiaşi zi cu resetarea raportului şi nu aţi fost prezenţi la şedinţa / antrenament şi nu aveţi nici raport efectuat, veţi primi 2 faction warn-uri
1.4 Reguli referitoare la şedinţe
 • Ocazional, liderul şi/sau co-liderul va organiza o şedinţa la care membrii facţiunii sunt obligaţi să participe. Ora şi dată în care se va efectua şedinţa se va anunţă pe server prin 'MOTD' şi pe forumul facţiunii în topicul 'Anunţuri importante' cu minim 2 zile înainte.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de învoire. Doar membrii cu rank 2 sau mai mare pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 2 învoiri pentru şedinţa pe luna.
 • Neprezentarea la şedinţa fără o cerere de învoire acceptată de lider va duce la sancţionarea cu faction warn a tuturor membrilor de rank 2-5 şi demiterea din facţiune la rank 1.
 • Dacă întârziaţi la şedinţa (ajungeţi după primele 5 minute) veţi fi sancţionaţi cu o amendă, iar dacă întârziaţi mai mult de 5 minute, veţi fi consideraţi absenţi şi veţi fi sancţionaţi că atare. Cine întârzie la şedinţa va veni în HQ (sau la locul de desfăşurare) fără a scrie pe chat-ul normal sau al facţiunii.
 • Nu este permis să aveţi wanted în timpul şedinţei, veţi fi consideraţi absenţi dacă veţi fi prinşi de poliţie în timpul şedinţei.
 • În timpul şedinţelor sunteţi obligaţi să opriţi telefoanele şi să ascultaţi de lider sau co-lider până când acesta va da voie să vorbiţi, puneţi întrebări etc. Cine vorbeşte neîntrebat la şedinţa va fi sancţionat în funcţie de considerentele liderului, în funcţie de deranjul făcut, momentul, abaterile şi atitudinea membrului
2. Reguli şi informaţii legate de facţiune
 
2.1 Comenzile facţiunii
 • [/f] - Chat-ul facţiunii, folosit pentru a comunica cu colegii.
 • [/taxi cancel] - Folosită pentru a renunţă la o comandă.
 • [/tcalls] - Vezi toate persoanele care au tastat [/service taxi].
 • [/fare <pret>] - Primeşti punct la raport pentru fiecare cursa ce însumează 1.000$.
 • [/showmotd] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider.
 • [/gdeposit] - pentru a introduce bani în seif-ul facţiunii.

 Paramedic

    1. Reguli şi informaţii generale

 • Sunteţi obligaţi să respectaţi întocmai acest regulament, alături de regulamentul serverului şi de regulile şi indicaţiile impuse de lider/co-lideri.
 • Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea şi desfăşurarea activităţii facţiunii sunteţi obligaţi să anunţaţi liderul/co-liderii.
1.1 Reguli referitoare la comportament şi limbaj
 • Trebuie să va ascultaţi liderul, co-liderii şi superiorii. Respectaţi deciziile conducerii şi trataţi-le că atare, este interzis să cereţi socoteală liderului sau co-liderului pentru acţiunile sale.
 • Respectaţi-va colegii de facţiune şi restul jucătorilor de pe server, având un limbaj decent şi o conduită corespunzătoare statutului vostru.
 • Membrii au obligaţia de a ascultă liderul sau co-liderul şi de a nu îi întrerupe când aceştia vorbesc ceva important (legat de facţiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancţiona direct cu demiterea.
 • Nu va certaţi şi nu aduceţi injurii sau luaţi la mişto alţi colegi sau membrii ai comunităţii. Aceste acţiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veţi plăti, indiferent dacă aţi fost sau nu provocaţi.
 • Limbajul vulgar şi insultele nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singură excepţie este chat-ul clanului, unde aveţi libertate totală). De asemenea, este interzis să faceţi spam sau să scrieţi cu caps lock pe chat-ul facţiunii.
 • Un paramedic nu are voie să facă deathmatch decât pe poliţişti. Îi este interzis să omoare un jucător cu elicea de la elicopter, să omoare un jucător punând maşină peste el (drive by) sau să facă kamikaze pe alţi playeri.
1.2 Reguli referitoare la forum 
 • Trebuie să aveţi un comportament decent în secţiunea de pe forum destinată facţiunii şi pe întreg forumul, evitând posturile inutile, spam-ul şi alte încălcări ale regulamentului forumului şi pe panel, atât în reclamaţiile împotriva voastră, a unui coleg sau al oricărui alt jucător, cât şi în tichetele de ajutor.
 • Certurile, insultele de pe forum/panel va pot aduce, pe lângă sancţionarea din partea unui moderator/admin cu warnpoints/suspend, şi sancţionarea în joc, în funcţie de decizia celui care v-a sancţionat iniţial.
 • Puteţi reclama un coleg de facţiune / dintr-o facţiune de tip Paramedic pe panel dacă sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii / chat-ul comun, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament).
1.3 Reguli referitoare la activitate
 • Trebuie să aveţi o activitate constanţa pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demişi din facţiune.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu minim 7 zile pot realiaza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe luna, acestea pot fi cumulate.
 • Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămâna nu sunt obligaţi să facă raportul de activitate. Dacă şedinţa pică în perioada când ei au inactivitate, aceştia sunt scutiţi de şedinţa.
 • Cererile de inactivitate realizate cu mai puţin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebuie să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci.
 • Dacă şedinţa are loc în aceiaşi zi cu resetarea raportului şi nu aţi fost prezenţi la şedinţa şi nu aveţi nici raport efectuat, veţi primi 2 faction warn-uri.
1.4 Reguli referitoare la şedinţe
 • Ocazional, liderul şi/sau co-liderul va organiza o şedinţa la care membrii facţiunii sunt obligaţi să participe. Ora şi dată în care se va efectua şedinţa se va anunţă pe server prin 'MOTD' şi pe forumul facţiunii în topicul 'Anunţuri importante' cu minim 2 zile înainte.
 • Neprezentarea la şedinţa va duce la sancţionarea cu faction warn a tuturor membrilor de rank 1-5.
 • În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de învoire. Doar membrii cu rank 2 sau mai mare pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 2 învoiri pentru şedinţa pe luna.
 • Dacă întârziaţi la şedinţa (ajungeţi după primele 5 minute) veţi fi sancţionaţi cu o amendă, iar dacă întârziaţi mai mult de 5 minute, veţi fi consideraţi absenţi şi veţi fi sancţionaţi că atare. Cine întârzie la şedinţa va veni în HQ (sau la locul de desfăşurare) fără a scrie pe chat-ul normal sau al facţiunii.
 • Nu este permis să aveţi wanted în timpul şedinţei, veţi fi consideraţi absenţi dacă veţi fi prinşi de poliţie în timpul şedinţei.
 • În timpul şedinţelor sunteţi obligaţi să opriţi telefoanele şi să ascultaţi de lider sau co-lider până când acesta va da voie să vorbiţi, puneţi întrebări etc. Cine vorbeşte neîntrebat la şedinţa va fi sancţionat în funcţie de considerentele liderului, în funcţie de deranjul făcut, momentul, abaterile şi atitudinea membrului.
2. Reguli şi informaţii legate de facţiune
 
 
2.1 Comenzile facţiunii
 • [/r] - Chat-ul facţiunii, folosit pentru a comunica cu colegii.
 • [/d] - Chat-ul comun cu colegii din cealaltă facţiune de tip Paramedic. Sunt strict interzise: free-chat, spam, caps lock şi folosirea emoticoanelor. Chat-ul [/d] este utilizat pentru a anunţă prealuarea unei comenzi şi pentru alte discuţii ce ţin de activitatea facţiunii.
 • [/heal <pret>] - Folosită pentru a acordă viaţă (heal) unui jucător. Preţul standard este 5000 pe server, folosit pentru civili, poliţişti şi membrii ai altor facţiuni.
 • [/medic accept] - Folosită pentru a acceptă apelul (comandă) unui jucător.
 • [/medic cancel] - Folosită pentru renunţarea la un apel (comandă) deja preluat(a).
 • [/showmotd] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider.
 • [/gdeposit] - Această comandă este folosită pentru a depozita bani în seif-ul facţiunii (folosită mai mult pentru plata de amenzi).

Reguli in cazul comenzilor facţiunii

 • Este strict interzisă folosirea comenzilor în scopuri personale sau pentru distracţie. Abaterea de la această regulă se pedepseşte că atare în funcţie de gravitate.
 • Trebuie să respectaţi preţul de heal impus (5000$ pentru civili pe earth, polististi şi membrii altor facţiuni şi 1$ pentru colegii din Paramedic).
2.3 Vestimentația facțiunii 
 • Dacă purtaţi un skin necorespunzător şi sunteţi somaţi de lider / co-lider să-l schimbaţi, aveţi timp cel mult 30 minute să va conformaţi sau veţi fi sancţionaţi.
 • Dacă sunteţi reclamaţi pe panel pentru că purtaţi un skin greşit, liderul o să vă acorde 24 ore la dispoziţie să-l schimbaţi, în caz contrar, veţi fi sancţionaţi cu faction warn. 
 • Liderul nu este obligat să verifice periodic skin-urile membrilor, dar dacă sesizează sau îi este sesizată o problema, este rugat să o soluţioneze. Este obligaţia voastră să purtaţi skin-ul corespunzător şi să aduceţi la cunoştinţă eventuale probleme legate de un coleg.

School Instructors

 

      1. Reguli si informatii generale

Sunteti obligati sã respectati întocmai acest regulament, alaturi de regulamentul serverului si de regulile ti indicatiile impuse de lider/co-lideri.
Pentru nelamuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea si desfasurarea activitatii factiunii sunteti obligati sa anuntati liderul/co-liderii.
 
1.1 Reguli referitoare la comportament si limbaj
Trebuie sa va ascultati liderul, co-liderii si superiorii. Respectati deciziile conducerii si tratati-le ca atare, este interzis sa cereti socotealã liderului sau co-liderului pentru actiunile sale.
Respectati-va colegii de factiune si restul jucatorilor de pe server, având un limbaj decent si o conduita corespunzatoare statutului vostru.
Membrii au obligatia de a asculta liderul sau co-liderul si de a nu îi întrerupe cand acestia vorbesc ceva important (legat de factiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancþiona direct cu demiterea.
Nu va certati si nu aduceti injurii sau luati la misto alti colegi sau membrii ai comunitatii. Aceste actiuni pot avea urmari grave, voi fiind cei ce veti plati, indiferent daca ati fost sau nu provocati.
Limbajul vulgar si insultele nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singura excepttie este chat-ul clanului, unde avetti libertate totala). De asemenea, este interzis sa faceti spam sau sa scrieti cu caps lock pe chat-ul factiunii.
Un membrul ''School Instructors'' nu are voie sa faca deathmatch decat pe politisti. Îi este interzis sa omoare un jucator cu elicea de la elicopter, sa omoare un jucator punand masina peste el (drive by) sau sa faca kamikaze pe alti jucatori.
 
1.2 Reguli referitoare la forum si panel
Trebuie ss aveti un comportament decent în sectiunea de pe forum destinata factiunii si pe intreg forumul, evitand posturile inutile, spam-ul si alte încalcari ale regulamentului forumului si pe panel, atat in reclamatiile impotriva voastra, a unui coleg sau al oricarui alt jucator, cat si în tichetele de ajutor.
Certurile, insultele de pe forum/panel va pot aduce, pe langa sanctionarea din partea unui moderator/admin cu warnpoints/suspend, si sanctionarea on joc, in functie de decizia celui care v-a sanctionat initial.
Puteti reclama un coleg de factiune / dintr-o facttiune de tip School Instructors pe panel dact sesizati ca respectivul coleg încalca regulamentul (foloseste un limbaj vulgar pe chat-ul factiunii / chat-ul comun, face spam, foloseste caps lock, face deathmatch, fraudeaza raportul sau alte abateri ce tin de activitatea factiunii si se regasesc în acest regulament).
 
1.3 Reguli referitoare la activitate
Trebuie sa aveti o activitate constanta pe server, astfel, membrii care nu se logheaza timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demisi din factiune.
In cazul unei probleme, puteti realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu minim 7 zile pot realiaza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe luna, acestea pot fi cumulate.
Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din saptamana nu sunt obligati sa faca raportul de activitate. Dacã sedinta pica in perioada cand ei au inactivitate, acestia sunt scutiti de sedinta.
Cererile de inactivitate realizate cu mai putin de 2 zile (48 de ore) inainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel invoit va trebuie sa aiba raport efectuat caci a avut suficient timp sa-l realizeze pana atunci.
Daca sedinta are loc în aceiasi zi cu resetarea raportului si nu ati fost prezenti la sedinta si nu aveti nici raport efectuat, veti primi 2 faction warn-uri.
 
1.4 Reguli referitoare la sedinte
Ocazional, liderul si/sau co-liderul va organiza o sedinþa la care membrii factiunii sunt obligati sa participe. Ora si data in care se va efectua sdinta se va anunta pe server prin 'MOTD' si pe forumul factiunii în topicul 'Anunturi importante' cu minim 2 zile inainte.
Neprezentarea la sedinta va duce la sanctionarea cu faction warn a tuturor membrilor.
In cazul unei probleme, puteti realiza o cerere de invoire. Doar membrii cu rank 2 sau mai mare pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 2 invoiri pentru sedinta pe luna.
Daca întarziati la sedinta (ajungeti dupa primele 5 minute) veti fi sanctionati cu o amenda, iar daca întarziati mai mult de 5 minute, veti fi considerati absenti si veti fi sanctionati ca atare. Cine întarzie la sedinta va veni în HQ (sau la locul de desfasurare) fara scrie pe chat-ul normal sau al factiunii.
Nu este permis sa aveti wanted în timpul tedinsei, veti fi considerati absenti daca veti fi prinsi de politie in timpul sedintei.
In timpul sedintelor sunteti obligati sa opriti telefoanele si sa ascultati de lider sau co-lider pana cand acesta va da voie sa vorbiti, puneti intrebari etc. Cine vorbeste neintrebat la sedinta va fi sanctionat în functie de considerentele liderului, in functie de deranjul facut, momentul, abaterile si atitudinea membrului.
 
2. Reguli si informatii legate de factiune
 
2.1 Comenzile factiunii
[/f] - Chat-ul factiunii, folosit pentru a comunica cu colegii.
[/in] - Chat-ul comun cu colegii din celelalte factiuni de tip ''School Instructors''. Sunt strict interzise: free-chat, spam, caps lock si folosirea emoticoanelor. Chat-ul [/f] este utilizat pentru a anunta un client pentru o licenta (ex: ID 12 doreste licenta gun).
[/givegun] - comanda pentru a oferi in timpul testului pentru licenta gun, un SD-PISTOL playerului.
[/startlesson] - comanda folosita pentru a permite playerului sa foloseasca barca / avionul in timpul testului.
[/showmotd] - Afiseaza mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de catre lider sau co-lider.
[/gdeposit] - Aceasta comanda este folosita pentru a depozita bani in seif-ul factiunii (folosita mai mult pentru plata de amenzi).
 
Reguli in cazul comenzilor factiunii
Este strict interzisa folosirea comenzilor in scopuri personale sau pentru distractie. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste ca atare în functie de gravitate.
Trebuie sa respectati pretul licentelor, pentru licenta gun 1.000.000$, pentru licenta fly 500.000$ si 250.000$ pentru licenta boat.
 
2.3 Vestimentatia factiunii 
Daca purtati un skin necorespunzator si sunteti somati de lider / co-lider sa-l schimbaþi, aveti timp cel mult 30 minute sa va conformati sau veti fi sanctionati.
Daca sunteti reclamati pe panel pentru ca purtati un skin gresit, liderul o sa va acorde 24 ore la dispoziþie sa-l schimbati, in caz contrar, veti fi sanctionati cu faction warn. 
Liderul nu este obligat sa verifice periodic skin-urile membrilor, dar dacã sesizeaza sau ii este sesizata o problema, este rugat sa o solutioneze. Este obligatia voastra sa purtati skin-ul corespunzator si sa aduceti la cunostinta eventuale probleme legate de un coleg.
Spoiler Show
 
2.2 Vehiculele factiunii
La sediul factiunii se gasesc urmatoarele vehicule ce pot fi folosite de membrii factiunii:
                      -- Motocicleta de tip faggio
                      -- masini de tip Admiral
                      -- masinã de tip Primo 
                      -- elicopter de tip Maverick 
                      
Rank-ul  este orientativ, liderul poate opta pentru modificarea lor în functie de bunul plac, dar trebuie sa se asigure ca sunt suficiente masini de rank mic pentru ca fiecare membru sa aiba oportunitatea de a le folosi.
Masinile factiunii nu pot fi folosite in scop personal (rob, job, plimbare) si pot fi modificate doar cu ''noss''.
Nu este obligatoriu sa anuntati cand preluati un vehicul si nu trebuie sa-l abandonati, daca nu va mai este folositor, încercati sa-l respawnati in vreun fel.
 
2.4 Raportul de activitate al factiunii
În functie de rank-ul detinut in factiune, acestia au de indeplinit saptamanal urmatorul raport de activitate:
                             
                      -- Rank 1: 10 licente acordate saptamanal
                      -- Rank 2: 15 de licente acordate saptamanal
                      -- Rank 3: 20 de licenteacordate saptamanal
                      -- Rank 4: 25 de licente acordate saptamanal  
                      -- Rank 5: 10 licente acordate saptamanal
 
Membrii sunt obligati sa finalizeze raportul saptamanal daca vor sa promoveze si sa nu fie sanctionati; nu exista raport minim pentru a nu fi sanctionati.
Data la care se resetarea raport de activitate de catre lider este mentionata in topicul 'Anunturi importante' din subforumul factiunii sau in joc pe [/showmotd].
Liderul, co-liderul si adminii din factiune nu sunt obligati sa intocmeasca raportul, este alegerea lor daca doresc sa acorde licente, spre deosebire de helperi, care trebuie sa efectueze raport injumatatit, la fel si responsabilii.
                    
Co-liderii si membrii de rank 5 ce detin unul (sau doua) faction warn-uri sunt nevoiti sa aiba unul (sau doua) rapoarte de activitate complete si 7 (sau 14) zile de la primirea faction war-ului pentru a primi clear.
 
Durata minima pentru a promova este:
 
-- Rank 2 se poate primi dupa 14 zile de la intrarea în factiune, cu conditia ca in aceste 14 zile membrul sa aibe raportul de activitate efectuat complet de doua ori si sa nu fi primit FW. 
        -- Rank 3 se poate primi dupa 7 zile de la ultima promovare cu conditia ca în aceste 7 zile membrul sa aibe raportul de activitate efectuat complet si sa nu fi primit FW. 
        -- Rank 4 se poate primi dupa 14 zile de la ultima promovare cu conditia ca în aceste 14 zile sa aibe 2 rapoarte de activitate efectuate complet si sa nu fi primit FW. 
        -- Rank 5 se poate primi dupa 14 zile de la ultima promovare cu conditia ca în aceste 14 zile sa aibe 2 rapoarte de activitate efectuate complet si sa nu fi primit FW.
 
Membrii care primesc rank-up cu 4 zile inainte de resetarea raportului, sunt nevoiti sa realizeze raportul pentru rank-ul primit, membrii care primesc rank-up dupa aceasta perioada, pot ramane cu raportului rank-ului anterior, chiar daca au primit rank-up. 
 
2.5 Job-urile factiunii
Puteti detine orice job legal (se exclud deci job-urile 'Arms dealer', 'Drugs dealer' si 'Car jacker'), nu puteti detine droguri sau materiale la voi si nu puteti face afaceri pe chat-ul factiunii.
Daca detineti droguri, materiale sau un job ilegal atunci cand intrati în factiune, aveti la dispozitie o ora sa va conformati si sa scapati droguri/materiale sau sa va dati demisia de la job.
Membrii de rank 5-7 pot detine orice job (fie legal, fie ilegal) si pot detine asupra lor droguri si materiale fara fi sanctionati.
Link to comment
Share on other sites

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.