Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [TS3] Reclamatie ! JanE ?

RobertML

Recommended Posts

Nume : RobertML

Numele adminului / user-ului: ! JanE ?

Motiv: I-am spus asa: " Jane daca mai spui ca tu imi dai de mancare iti dau ban "( exact cum am primit si eu cand i-am spus lui killer ) si el imi da ban 2h pe motiv: " Limbaj fata de staff " =)))))))))))))))))))

Dovezi:

This is the hidden content, please

PS: Nu mai da zubi autografe, i s-a terminat  pixu.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

In primu rand, ti-am pus interdictie la canal, si nu am eu chef, cand iti pun interdictie tu sa profiti de grad si sa intri inapoi, injuranduma. De cand ai venit pe comunitate ai fite si arfe, nu ma intereseaza cine esti sau ce esti, pentru mine tot un nimeni ramai.

Imi pare rau ca ma bag si ca nu am grad dar mai mereu esti tare-n gura si injurii pe toata lumea si ca zici la toti ca nu le mai dai de mancare poti ajunge cu asta la un anumit nivel si iti zic un sfat sa incetezi cu arfelea astea de Valcea.

Howlbanner.pngcsgo.png                                     CbDUmyZ.gif

:contra: 

Ai intrat la canalul lui jane si tu il amenintai ca ii dai ban daca iti mai spune ca iti da de mancare ,dar jane i-a pus interdictie dar el abuza repetitiv de gradul de helper si intra cu forta la canal chiar daca jane a schimbat parola canalului jane a actionat cu scoaterea gradului de helper (findca permisii) si i-a dat ban 2 ore 

Sincer, nici nu-mi pasa parerea voastra, astept doar parerea lui BARLAP. Va pupati unul pe altul in cur pentru un grad, eu nu plang pentru un grad copiii mei. Am venit inapoi doar pentru cei cu care ma joc mta si restu jocurilor. Puteam sa ma duc linistit cu H. Alexandru ( ca designer unde are proiectele ) pe comunitatea unde e el si unde sunt cu clanul #kB

Mai bine ramaneai acolo, cu tot cu fitele si arfele tale, acuma ca ne-am certat, stai retras la canalu tau, tu si inca unu , va retrageti la canalu vostru editati si gata.

Si ce vrei sa fac acum? Sa vin sa ne injuram ca doi ratati? V-am dat block si gata.

( Fratii nu-s frati daca nu se injura de morti #THOTH )

A da , si in plus, eu nu am gluma asta proasta ca nu iti mai dau de mancare, nu cu tine, numai cu cine stiu ca e de treaba si imi permit (icsde,arkilo,kila,junkie,etc) , Nu fac mereu gluma asta ca ultimul om de pe pamant sa ma aflu in centru atentiei spre deosebire de tine.

Asa e, nu tin la glume.. Cand ma injura killa sau ne injuram reciproc ii dau ban sau ceva?

Cu kila iti permiti, si eu imi permit, doar ca tu intreci masura, aveai interdictie, ai intrat la canalu meu de 2 ori *tin sa mentionez ca inca avea interdictie* si facea misto. L-am mutat de 2 ori da nu s-a potolit

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.