Nume : JuNNNNkie Numele adminului / user-ului: RobertML Motiv: imi da ban fara dovezi , eu vreau dovada ca l-am injurat , nu am nevoie de martori sa il pupe-n c.. Dovezi:
+ca eram si la camera personala Kanal-ul Codatiilor
Nume : JuNNNNkie Numele adminului / user-ului: RobertML Motiv: imi da ban fara dovezi , eu vreau dovada ca l-am injurat , nu am nevoie de martori sa il pupe-n c.. Dovezi:
+ca eram si la camera personala Kanal-ul Codatiilor
Chiar nu am cuvinte
+ ca tu mai injuri , dar avand in vedere ca erai la camera personala, daca nu ii convenea ca il injuri putea sa paraseasca camera.
Jane daca nu stii nu te baga, te cam bagi in seama si zici de mine si sa plec de la camera mea ca ma injura el.. mai bine taceai daca nu stii nu te baga, uite cum iti cauti anturaje cu mine.
Uite o dovada cand ti-am dat kick de la canal:
+ Era martor Blaw si Wow, si stie si barlap cum injuri tu. Dupa ce ti-am dat eu ban 30 de minute sa te potolesti, te-ai dus peste wow sa-l injuri si ti-a mai dat si el 2 ore :3 Pace
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
![]() |
Designed for IceGame Romania Toate drepturile rezelvate IceGame Romania Pentru o vizionare cat mai buna a forum-ului, recomandam utilizarea rezolutiei 1280 x 1024 sau echivalentul in format widescreen si utilizarea browser-ului Google Chrome sau Mozilla Firefox. |
![]() ![]() ![]() ![]() |