Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Problema]FlaviHDGaming

FlaviHDGaming

Recommended Posts

* Poblema: Modul basic al site-ului de pe telefon are scrisul cu alb si fundalul alb,astfel fiind imposibil vizualizarea multor posturi de pe forum.
* Dovada problemei:

This is the hidden content, please

* Alte precizări:Bun,deci am inrat pe o reclamatie de pe Go,si efectiv,de pe telefon pe modul basic vad doar linkul si nu ar fi normal(da,stiu ca exista full version,dar aceasa,daca nu inchizi chrome-ul de tot,continua muzica de pe forum si pentru mine(scolar btw)ar fi enervant sa fiu prins ca folosesc telefonul ca mi se aude muzica de pe site iar eu sa nu pot fce nimic impotriva la asta.

b_560_95_1.png

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

In jos-ul site-ului ai un buton albastru "Full version" , click pe el si se va schimba pe versiunea pc!

Pai da dar stiu ca exista full version,dar aceasa,daca nu inchizi chrome-ul de tot,continua muzica de pe forum si pentru mine(scolar btw)ar fi enervant sa fiu prins ca folosesc telefonul ca mi se aude muzica de pe site iar eu sa nu pot fce nimic impotriva la asta.

b_560_95_1.png

pur si simplu dai telefonul pe vibratii, daca ai telefonul dat pe mute nu ti se va auzii sunetul in browser

Sau lasi doar "media" pe mute, sau tragi de bara de notificari, apoi dai sunetul pe pauza apoi il scoti de tot cu un swipe la stanga sau dreapta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,575 Total Posts
    5,222 Total Topics
    4,570 Total Members
    14 Total Banned
    479 Most Online
    senzationalu
    Newest Member
    senzationalu
  • Who's Online   11 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.