Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Reclamatie] ICSDE

RobertML

Recommended Posts

Nume : RobertML

Numele adminului / user-ului: ICSDE

Motiv: Are interdictie la mine la canal si ii dau kick pe motiv ( nu are ce cauta fraier langa smecher sa stea ), dupa ii mai dau kick de 3 ori si imi da ban 2 ore pentru "limbaj din kick" =))) ( eu fiind la canalul meu ). Apoi ii dau mereu kick si el intra ( Avea interdictie ).

Dovezi: 

This is the hidden content, please

- Pozele nu sunt in ordine.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

In primul rand daca nu dadeai kick cu motivul acela nu mai dadeam ban nimanui  tu ai inceput cu toate astea 

Eu nici nu stiu de ce mai ai la block sau la interdictie tu nu sti sa vorbesti rational + nici nu ai spus de ce am interdictie si asa nu ma doare de canalul tau 

Tu esti doar inainte o sa iti fie foarte rau in viata :) o sa mananci bataie acolo 

:contra: esti un post-hunter, traiesti, mananci painea numai din reclamatii si nu te suporta nimeni, decat pe aia care ii pupi in fund. Deci nu mai zice de altii.

EDIT: Nu va inteleg pe astia care puneti interdictie la canale, daca sunteti smecheri de faceti reclamatii, scoateti interdictia sa va luati in gura cu aia, nu daca ala a venit la canal si te injura , tu mai ai putin si plangi si ii pui interdictie, asa nu.

:respins: Il avertizai odata, faceai reclamatie, nu e nevoie sa actionezi cu astfel de "scheme". :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.