Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Prezentare Mr.WeeD

Mr.WeeD

Recommended Posts

★ Nume real: Robert
★ Nick Cs: Mr.WeeD
★ Nick Forum: Mr.WeeD
★ Varsta:19
★ Oras: Drobeta-Turnu-Severin
★ Steam: nu am
★ De cat timp joci CS: 2/3 ani
★ Ocupatie: Supraveghetor la sala de aparate
★ Harti preferate: -
★ Jocuri preferate: sa-mp
★ Hobiuri: MMA 
★ ID mess:n-
★ Skype: -
★ FaceBook: Rby Robert
★ De unde ai auzit de IceGame.Ro: De la un prieten
★ Cateva cuvinte despre tine:Salut , numele meu este Robert am varsta de 19 ani sunt din drobeta turnu severin judetul mehedinti... am fost plecat prin mai multe tari in vizita cel mai mult mi-a placut in italia acolo am cunoscut o multime de oameni buni si rai... pot spune ca sunt o fire calma si nu sunt stresat stau linistit la banca mea , daca nu inteleg ceva intreb si iar intreb si tot asa pana inteleg , am practicat MMA 2 ani de zile pana cand mi-am rupt mana si piciorul , de atunci am zis sa o las mai moala cu sportul asta ca eu am fost bun numa de belele, nu pot ca acum sunt altfel ... si acum fac ce fac si tot la belele trag  ... pot spune ca imi place muza rap si hip-hop  pasiunile mele sunt 2 cea mai mare sunt tatuajele ... chiar in momentul de  fata fac un curs sa invat , pe viitor as vrea sa imi deschid propriul meu salon, cealalta pasiune sunt masinile , iubesc masinile pot spune , a da am un vw golf 4 cu kit  [260cp] si mai am un bmw 320d din 2004 , imi place sa ies noaptea in oras si sa fac lumea sa intoarca privirile spre mine si nu nu va ganditi ca sufar de atentie , dar aceasta este pasiunea mea eu tot timpul le spun la toti prienteni mei [DACA NU STII SA APRECIEZI , VITEZA TE DISTRUGE]

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Bine ai venit pe forum! :) 

Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate. - Albert Einstein

Bine ai venit! Si eu sunt pasionat de masini, nu am inca o sursa de venit proprie astfel incat sa-mi permit propria masina si sa o fac cum vreau, asa ca merg cu a parintilor, dar am condus destule masini puternice si am in cap un plan pentru viitoarea mea masina. 

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,517 Total Posts
    5,218 Total Topics
    4,232 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    mario1607c
    Newest Member
    mario1607c
  • Who's Online   5 Members, 0 Anonymous, 39 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.