Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [Reclamatie]JuNNNNkey

wow

Recommended Posts

Nume :WWWOOOOOWWWWW

Numele adminului / user-ului: ✪JuNNNkey[; X]

Motiv: intra pe canal sa deranjeze si dupa imi scoate server groups ca e mare smecher

Dovezi:

This is the hidden content, please

Also this one 2:

This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:pro:

OFF: ✪JuNNNkey[; X]  De cand te cunosc esti cel mai enervant copil de pe serverul de TS te-am scos din interdictie de la canal de pispe mii de ori , Daniel si Barlap au spus "Userii care au avut grad la noi pe ts pot avea VIP sau cei straini" 

ON: Cine esti tu sa scoti vip ? L-ai intrebat pe Barlap sau Daniel ? De aia pleaca userii noi din cauza ta frt 

Vip-ul de pe ts se da numai la straini barosane asa a spus barlap , tu esti smecher sa ai 6-7 iconite si noi cate 3 

xpWijG2.gif

RDAxsO2.png

Vip-ul de pe ts se da numai la straini barosane asa a spus barlap , tu esti smecher sa ai 6-7 iconite si noi cate 3 

vezi ca nu e doar aia cu iconita :3 vezi acolo ca ai intrat la camera cu interdictie, aseara ai mai si intrat sa faci panarama, noi iti ziceam sa iesi, in special operatorii de canal iti ziceau si tu erai smecher si nu ieseai. Emyy161  si Ouchapa pot confirma, ei fiind operatorii prezenti in timpul conflictului

Da, WOW i-a repetat de cateva ori sa iasa si nu il asculta deloc, dar dupa ce i-am repetat si eu de cateva ori sa iasa, atunci probabil s-a ofticat, i-a scos VIP-ul lui WOW si a iesit, si nu numai atat, dar astazi de dimineata a intrat pe canal chiar daca are interdictie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,516 Total Posts
    5,218 Total Topics
    4,232 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    mario1607c
    Newest Member
    mario1607c
  • Who's Online   23 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.