Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [TS3]Cerere upgrade blawmonster

Recommended Posts

Nume: Raul

Nickname pe TS: ! blawmonster

Varsta: 15

Gradul actual: Global Moderator

Gradul dorit: Supervizor

Ai citit regulamentul?: eu tarzan

Cand ai facut ultima cerere ( link ) ? :

This is the hidden content, please

De ce dorești această funcție?: sa ajut serverul cu ce pot

Howlbanner.pngcsgo.png                                     CbDUmyZ.gif

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:contra: Sorry mane,dar tu vrei efectiv sa sari 1 grad dar tu nu ai ajutat pe nimeni.Poti sa faci ore si ziua,nu doar noaptea.

BTW:De ce toata lumea sta afk la canale temporare sa stea peste noapte pentru ore?Nu te face activ.

b_560_95_1.png

Tu ai luat la ședința un up de la activitate care a fost cam acum 2 sau mai putin nu stiu cand ,dar pentru Supervizor trebuie ceva activitate si vechime nu stiu ce sa zic mai asteapta putin adica 3 saptamani.

Nu zic cu răutate, dar mai trebuie sa astepti chiar dacă ai tu Global Elite pe Ts :contra: fără supărare

Asa a zis barlap ca vrea doar 2 saptamani de la cererea acceptata deci nu trebuie 3 saptamani si vechime sunt de cand s-a deschis ts-ul si faza cu global aia e.

Howlbanner.pngcsgo.png                                     CbDUmyZ.gif

:pro: bafta boss

vwXcdrS.jpg                                                                             

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.