Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Let's Make Jb Great Again !

ICSDE

Recommended Posts

Salut astăzi vom vorbi despre ceva grav serverul de JB a murit de tot dacă doriți să îl repopulam ce trebuie sa facem este decât sa fim activi pe el sau sa facem si noi o reclama pe facebook si sa ii batem la cap pe Barlap si Daniel sa facă un Update

HAIDETI SA NE JUCAM IAR CA PE VREMURI !

Toți cei ce vad acest topic sunt rugați din bun simț pentru mine sa dea reply si sa spuna ce ar trebui schimbat la server si cu ce lați ajutat in săptămânile următoare

Apreciez toate comentariile de pana acum !! Aceasta cauza trebuie rezolvata prea multa neglijenta a avut parte serverul de JB.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

1.BOOSTURI REGULATE

2.Admini seriosi,ca sa nu ne trezim cu prosti care habar n-au sa scrie pe consola bink k +simonvoice sau sa fi citit O DATA regulamentul,de exemplu:Eu ieri am intrat pe JB si erau 2 CT care nu spuneau "Simon Spune" sau faceau freekill la freeday,chiar daca nu scria"Timpul s-a terminat,figi gata sa muriti!",adica,au dat open si efectiv,au intrat in celula si ne-au omorat pe toti.

3.Forme de social-engagement,adica live-uri pe canalul lui Barlap,al lui Daniel,sau efectiv de la alti playeri normali.

b_560_95_1.png

1.BOOSTURI REGULATE

2.Admini seriosi,ca sa nu ne trezim cu prosti care habar n-au sa scrie pe consola bink k +simonvoice sau sa fi citit O DATA regulamentul,de exemplu:Eu ieri am intrat pe JB si erau 2 CT care nu spuneau "Simon Spune" sau faceau freekill la freeday,chiar daca nu scria"Timpul s-a terminat,figi gata sa muriti!",adica,au dat open si efectiv,au intrat in celula si ne-au omorat pe toti.

3.Forme de social-engagement,adica live-uri pe canalul lui Barlap,al lui Daniel,sau efectiv de la alti playeri normali.

O idee foarte buna si cei ce fac min. 5 liveuri/ videoclipuri sa primească VIP sau sa faca Barlap un grad de Youtuber pe JB fiindca vrem sa promovăm serverul fluvi răspândește pe ts acest topic si pe peste tot te rog eu

Ar trebuii schimbate multe chestii, update-uri multe, jb-ul a ramas in urma fata de celelalte. Si ar trebuii sa se schimbe din chips-uri sa se faca altcv, credite , token-uri, ceva gen. 

Buna ziua, vreau sa va anunt k mam antors, si hai sa facem jb ul great again, sa intre copii sa se joace sa ne jucam impreuna, sa faca update si sa fie cu bine

:pro: voiam sa fac si eu topic dar mi-ai luat-o inainte.

Ar fii o idee buna.

Howlbanner.pngcsgo.png                                     CbDUmyZ.gif

Va multumesc tuturor asa facem iar serverul unde ne-am intalnit Great Again #Let'sMakeJBGreatAgain

:pro: voiam sa fac si eu topic dar mi-ai luat-o inainte.

Ar fii o idee buna.

Blaw,nu trebuie sa dai PRO,aici este un loc pentru idei,de exemplu încă una:Să avem o integrare cu serverul de GO,să fie regulat in chat un mesaj de exemplu:"Daca vrei să intri pe serverul nostru de JB,apasă /servere",și știu că pentru asta este nevoie de un plugin de server-hoppping,dar ar fi destul de nebun încât ar putea merge.

EDIT:Am găsit un plugin pentru server redirect,se numește xREDIRECT,linkul este

This is the hidden content, please

b_560_95_1.png

Acest topic va rămâne activ până când va fi bagat în seamă de către Fondatori #Let'sMakeJBGreatAgain

In primul rand sa se scoata hook + grab din perspectiva la vipi fiindca se abuzeaza prea rau de aceste chestii :)

Skinuri ,quiz-uri mai grele si care sa te faca sa gandesti,si desigur sa numai se dea admin la toti descreieratii

In primul rand sa se scoata hook + grab din perspectiva la vipi fiindca se abuzeaza prea rau de aceste chestii :)

Skinuri ,quiz-uri mai grele si care sa te faca sa gandesti,si desigur sa numai se dea admin la toti descreieratii

Hook+grab e motivul din care iti cumperi vip,asta nu,dar cu celelalte lucruri sunt si eu de acord sa fie schimbate,minus faza cu admin,ce e aia sa intre doar aia care baga bani in JB,ar fi un pic cam P2P,fiindca daca ce spui tu s-ar fi intamplat,jumate din jucatori ar fi cobai pentru acei jucatori care au cumparat grad.

b_560_95_1.png

Hook+grab e motivul din care iti cumperi vip,asta nu,dar cu celelalte lucruri sunt si eu de acord sa fie schimbate,minus faza cu admin,ce e aia sa intre doar aia care baga bani in JB,ar fi un pic cam P2P,fiindca daca ce spui tu s-ar fi intamplat,jumate din jucatori ar fi cobai pentru acei jucatori care au cumparat grad.

De ce spun chestia cu hook + grab este din cauza anului trecut imi amintesc bine de un adolescent si un copil care in fiecare , runda nu putea simon sa dea comenzi , macar sa fie hook-ul cu grab-ul pana la o limita... cat despre cei cu grad felicitari!

De aia exista reclamatie,anti abuz.Nu e necesar sa ne stresam.Un demo-reclamatie-acceptat-pa grad,deci nu prea vad

b_560_95_1.png

As avea eu o idee sa scoata mapele cu lag deoarece ies playerii si sa avem minim 1 admin cu gradul Helper+ sa schimbe mapa.

#letsmakethejbgreatagain 

Ok ok, m-ati convins, il facem. Dar pentru asta aveam nevoie de suportul vostru, fiecare in masura in care poate. De exemplu, reclama pe facebook, care aveti canale de yt, postati si acolo, un video, asa cum e el si cum iese, chemati-va prietenii, jucati si voi, ca daca sunt playeri mai intra si altii care vad sv pe gametracker. 

Astept aici reply de la voi cu idei de update, adica modele daca vreti noi, day-uri noi, eventuri noi, hats-uri noi, arme noi, functii noi, chestii in shop, etc.

Bun,am observat multe probleme:

1.Prizonierii/gardienii au pe spate csgamers.ro(nu dati report pls)

2.Daca se poate,sa nu se poata da LR la day,e enervant sa te scoli cu 2 prosti la headshot day la AWP sa-si dea cap

3.Sa ai un auto-kick la day daca dai hook+grab,mai putine reclamatii de la obsedati

4.atat,JK:Un hat care te face negru,sa nu fim rasisti xD

b_560_95_1.png

• 2 months later...

Alo alt cnv ?

Stati si va jucați minecraft si metin in loc sa dati si voi o idee aici sa mor eu de nu

• 2 weeks later...

Nu prea mai avem ceva de adaugat , s-au spus destule , asteptam sa rezolve barlap ce este pana acum si dupa mai venim cu idei . Sunt chiar foarte bucuros ca ati deschis acest topic , imi e dor sa stau cu voi pe TS si sa jucam pe JB sau GO , care moare si el . #Let'sMakeIceGameGreatAgain

eu fiind foarte FOOArte vechi cu jbul si stind avand o experienta de 200 de ore pe cel vechi as recomanda sa

1.Sa rebage animatiile care le faceai pe r

2.la lr sa existe altele exemplu=Samurai in acesta ai un jetpack ca in halflife 1 si ai o sabie avand 50 hp si sabia da 1 click stanga 25 si dreapta 50 avand scopul de a va omor

3.nou day=moon day toti au gravitate 0 si trb sa omoare ct ajundase doar de un boost cand da cu arma in cele mai aproapiate de genu eu dau in peretele de langa mine si ma duce in directia opusa 

vip day:aici poti da doar 1 pe mapa si toti t si ct vor avea abilitati de vip si nu se pot omora asta ar aduce un mic boost la cumpararea vipului ca ar vedea unii cum ar fii sa ai vip

russian day:suna troll dar scopul este sa arunci cu votca molotov in ct ei avand niste arme normale 

4.reclame in chat= nu stiu cum sa spun dar de genul "aducetiva prietenii si distrativa impreuna" de genul

5.recompense mai mari cu chips:la 3000 de chipsuri sa ai vip 30 zile sau la 5000 pt ca se fac usor si se pot cumpara doar 2 ori  si la 15000 de chips permanent  asa playerii sunt motivatii + ei nu au voie sa il acceseze de la spectator

c-am asta or fi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.