Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Propunere WIPE

All.Capone.

Recommended Posts

Am observat ca toti de la gn1 pana la leg eagle sunt full dlore si nu mai are farmec jocul inainte jucai pentru case sa faci dlore acum cand is full dlore si stt nu mai are farmec.

Propun un wipe constant la 2-3 luni termenul nu e stabilit puteti sa puneti ori ce termen doriti

Eu unul is ful dlore am cele mai rare skinuri si nu mai are farmec jocul ca inainte

Multi playeri cam vor wipe cum ar fi Scorpion ska etc.

Ar fi mult mai fain cu wipe constant la un termen de cateva luni.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Bine,deci fi atent,nu stiu daca e adevarat sau nu ce ai zis tu dar dacă acest server este folosit de "flexari" ca să-și arate skinurile lor rare,mai bine folosesc un care opener pe CS GO si din cate stiu,nu joci ca un RPG CS-ul,îl joci de placere,sa fi cat mai bun,sa exersezi si etc.,deci un wipe in cazul asta ar fi cam nul., :contra:

b_560_95_1.png

Scuze de post hunt dat eu ma redeream ca multi playeri nu mai prea intra fiind ca is full skinuri rare si nu mai are farmecul acele de a te stresa sa pici caseuri acum nu se mai bucura de cobblestone ca la inceput

:pro: ideea nu este rea de loc.Ar fi interesant un wipe odată la 3 luni.Și faza ca toti playerii sunt full dlore este adevarata eu am avut din silver 1 m9 dlore si diferite skins rare!

:respins: Acei "flexari" au skin urile fiindca au muncit pentru ele, nu vom da wipe, cum am spus si mai inainte intentia noastra nu e de a da wipe, dar la unele update-uri se fac modificari si suntem obligati sa dam, :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,413 Total Posts
    5,218 Total Topics
    4,196 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    Manjaki Gaming
    Newest Member
    Manjaki Gaming
  • Who's Online   14 Members, 0 Anonymous, 43 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.