Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked [TS3] Reclamatie

Ana.Maria

Recommended Posts

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

În primul rând erai la cameră și ne deranjai și ți-am poruncit să părăsești acea cameră pentru că tu vorbeai ca nebuna 
În al doilea rând ți-am scos gradul pentru a te muta de la cameră și ți-l dădeam înapoi n-aveam nicio intenție să îți scot gradul.
În concluzie dacă voi fi sancționat să știi ca nu am avut nimic cu tine, îmi pare rău că ți-am scos gradul.

Asa cum se vede din poza, aveam interdictie de 10 secunde. Nu cred ca am vreo superputere sa stiu viitorul si sa ies dinainte sa imi puneti voi restrictie. 

tumblr_inline_mo7kmj20MT1qz4rgp.giftumblr_inline_o17aa4yYjh1rifr4k_500.gifMutP.gifTedaikb.pngOV7t.gif

În primul rând gradul se scoate doar la abuz ,nu sunt permisiile de vină Daniel le-a făcut așa ca să nu facem abuz adică să ne dăm grade intre noi sau chiar celor fără grad sau să fie scoase gradele de către cel ce face abuz. 

În al doilea rând o avertizai "Ana Maria te rog să părăsești camera pentru că ai interdicție" o dată de două ori și dacă vezi că nu pleacă îi faci reclamație simplu și ușor. Nu ?

:pro: Au mai fost antecedente 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,576 Total Posts
    5,222 Total Topics
    4,541 Total Members
    14 Total Banned
    305 Most Online
    1가빈
    Newest Member
    1가빈
  • Who's Online   5 Members, 0 Anonymous, 63 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.