Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Curatenia generala + WIPE + Bonus 20/20

Barlap

Recommended Posts

R8t4Ck0.png

Salut dragii mei prieteni, admini, jucatori.

Dupa cum poate ati observat, in ultimul an average-ul serverului nostru a scazut foarte mult.

Va intrebati oare de ce s-a intamplat chestia asta? Ei bine exista 2 categorii principale de motive si anume.

1. Motive personale:

- Recent am schimbat job-ul, si am intrat in domeniul IT, ceea ce imi ocupa foarte mult timp, ajung tarziu acasa, si nu prea imi mai arde la ora 21.00 sa intru la PC dupa ce am stat 8Ore la pc la munca.

- Dupa cum poate unii dintre voi stiti, Daniel a fost ocupat cu Examenul de Bacalaureat, iar Viorel inca se afla in Afganistan, luptand, pentru mine, pentru tine, pentru noi, faptul ca am fost putin despartiti in aceasta perioada de timp mi-a cam coborat moralul.

2. Motive generale:
- Dupa aparitia serverelor noastre, stiti foarte bine ca au aparut zeci, sute de copii ale serverului , deoare ce este "la moda" sa ai server, asa ca majoritatea jucatorilor nu mai vor sa joace, ci sa fie "detinatori", lafel se aplica si in cazul forumului, unde daca cineva aude ca trebuie sa faca 10 post-uri pentru un grad fuge da Dracu de tamaie.

- Un alt motiv e ca, odata cu evolutia, aparitia jocurilor noi, multi copii renunta la jocurile classice in favoarea Counter-Strike-ului.

- Iar ultimul motiv ar fii ca adminii nu se implica, nu fac sugestii pe forum, ce ar vrea sa vada pe server, sugestii de skin uri noi, iar daca sunt putini jucatori nu intra sa admineze.

UmDC1rQ.png

Dat fiind spuse cele de mai sus, am luat decizia de a face urmatoarele ajustari serverului:

- Vom sterge toti adminii care nu au nici macar 1 ora in ultima saptamana. | Q: De ce? A: Daca nu au activitate, inseamna ca nu le mai place server-ul.

- Vom da wipe conturilor cu skin-uri  | Q: De ce? A: Vom adauga skin-uri noi, iar daca se vor intersecta cu cele vechi vor creaa bug-uri jucatorilor.

- Vom da un bonus de 20 cutii + 20 Key + 2Nametag-uri la prima deschidere dupa terminarea mentenantei( se va anunta pe fb )

- Vom adauga un nou eveniment (Summer Quest) Prin care colectand niste cutiute de pe jos veti putea achizitiona diferite beneficii (reale/virtuale)

6E2Cwoz.png

Doar cu ajutorul vostru am ajuns pana aici, si tot cu ajutorul vostru vom trece peste acest obstacol.

Toti cei care ati jucat si inca jucati, aveti ocazia sa deveniti unul dintre adminii nostrii de baza.

Puteti venii cu raspuns acestui topic cu sugestii propuneri, ce v-ar parea voua mai interesant.

Hai sa readucem gloria CS 1.6 inapoi!, La marea deschidere voi filma, aveti ocazia sa apareti in episod!

Topicul va ramane deschis pentru intrebarile si sugestiile voastre!

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

Trebuie admini care se implica, activi, iar cat pentru server, iar ca sa tinem jucatorii pe server, trebuie sa dam nerf la VIP, stiu cum este, vip-ul este overpowerd aici. Asta a fost parerea mea, iar eu am vip, si vreau ca si cei fara vip sa aiba o sansa !!  #respect #cs4life

EDIT: iar cum a spus si Sentery, jb-ul trebuie readus la viata si el.

Eu ti-am spus ca propun sa, bagi cand cineva da no scope cu awp/scout sa scrie in chat si un sound daca se poate

Howlbanner.pngcsgo.png                                     CbDUmyZ.gif

Melodii propuse pe server:

1. 

This is the hidden content, please

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

Untitled-2.gif

Sentintele s-au aplicat urmatorilor admini inactivi!

EA7^JR -> Remove

NeXus Rex -> Remove

BornT0 -> Remove

Roby -> Remove

Abraxas -> Remove

Da-o cu Doruq -> Remove

RoyalAndrei  -> Remove

Shadow Driver -> Remove

Rbt -> Remove

RobertML -> Remove

G2 | KeNNyS -> Remove

FlorinXN -> Remove

ZEYH -> Remove

[EX]Dana -> Remove

Eu2k18 -> Remove

1Tap dar nu mori -> Remove

OneTap -> Remove

JanE ? -> Remove

EPIKAL -> Remove

GYONI/ita -> Remove

NewLife | xEl3CTr0 -> Down la VIP

kb # KillaFonic <3 -> Down la VIP

Happy fR0d -> Remove

MR.Killer<05> -> Remove

Cristian221 -> Down la VIP

si cu jb cum ramane?

Jb-ul va fii si el la randul sau updatat, cand voi avea timp, dupa cum ati cititi si in topic timpul e cea mai mare problema.

Multi se plangeau de sansa drop-ului la cufar/chest, ar putea fi marita sansa de a dropa un cufar/chest, asa am aduce mai multi playeri care o sa aiba un joc placut si s-ar produce mai multe schimburi pe server, si preturile skin-urilor putin mai scazut si banii sa se faca gen:

1 kill normal - 4-5 euro

1 headshot - 5-7 euro

MVP - 5 euro

Semi-Ace - 7 euro

Ace - 10 euro

Kill cu knife - 15 euro

NoScope cu AWP/Scout - 10 euro

NoScope HeadShot cu AWP/Scout - 15 euro

Assist - 2-3 euro 

Death de la Falling Damage - -3 euro (minus)

Kill cu He (Grenada) - 7 euro

Asta este una din idei, mai am o idee sa aiba fiecare cufar/chest cheia lui,  exemplu:

Chroma Case - Chroma Key

Spectrum Case - Spectrum Key

(si cheile sa aiba aceasi sansa ca a chesturilor/cuferelor

Astea sunt doar niste idei, sper ca va plac si poate vor fi aplicate.                                           Cya   ;)

vwXcdrS.jpg                                                                             

Idem jane & electro + Mai multe premii ! Adica daca esti mg 1 si avansezi mg 2 sa iti dea o cutie ! Cu cat avansezi in grad cu atat cutia v-a fi mai pretioasa !

Avand putina vechime zic eu am observat cateva lucruri prin care ar aduce un plus serverului si un joc mai placut playerilor Vipul ar trebui nerfuit fiind ca seara pe la 10-11 sunt 2-3 playeri si eu avand vip ii omor foarte usor, atunci jocul devine placut pentru mine si putin placut lor nu zic ca vipul face totul si eu stiu sa joc bine jucand de 6 ani cs am acumulat experienta si cu vip e overpower silentwalk ar trebui scos si sa incepi runda cu 100hp stiu ca vipul trebuie sa aive avantaje pentru a fi cumparat asta ramane decizia detinatorilor. Si sansa la cufere ar trebui marita fiindca vad ca multi se plang ca joaca de 3-4 zile si nu pica cufar dar sa nu se mareasca mult fiindca ce e prea mult strica.

In rest serverul e blana.

Si scuzati-mi ultima saptamana de inactivitate fiindca multi ati trecut prin sarbatorirea varstei de 18 ani si am fost stresat si presat de timp.

Saptamana aceasta am fost foarte incarcat.

Propun sa fie scoase x2 jumpu si viteza la vip.

Untitled-2.gif

:tc: Modificarile s-au efectuat, multumim de sugestii

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,575 Total Posts
    5,221 Total Topics
    4,537 Total Members
    14 Total Banned
    305 Most Online
    1가빈
    Newest Member
    1가빈
  • Who's Online   7 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.