Salut dragii mei prieteni, admini, jucatori.
Dupa cum poate ati observat, in ultimul an average-ul serverului nostru a scazut foarte mult.
Va intrebati oare de ce s-a intamplat chestia asta? Ei bine exista 2 categorii principale de motive si anume.
1. Motive personale:
- Recent am schimbat job-ul, si am intrat in domeniul IT, ceea ce imi ocupa foarte mult timp, ajung tarziu acasa, si nu prea imi mai arde la ora 21.00 sa intru la PC dupa ce am stat 8Ore la pc la munca.
- Dupa cum poate unii dintre voi stiti, Daniel a fost ocupat cu Examenul de Bacalaureat, iar Viorel inca se afla in Afganistan, luptand, pentru mine, pentru tine, pentru noi, faptul ca am fost putin despartiti in aceasta perioada de timp mi-a cam coborat moralul.
2. Motive generale:
- Dupa aparitia serverelor noastre, stiti foarte bine ca au aparut zeci, sute de copii ale serverului , deoare ce este "la moda" sa ai server, asa ca majoritatea jucatorilor nu mai vor sa joace, ci sa fie "detinatori", lafel se aplica si in cazul forumului, unde daca cineva aude ca trebuie sa faca 10 post-uri pentru un grad fuge da Dracu de tamaie.
- Un alt motiv e ca, odata cu evolutia, aparitia jocurilor noi, multi copii renunta la jocurile classice in favoarea Counter-Strike-ului.
- Iar ultimul motiv ar fii ca adminii nu se implica, nu fac sugestii pe forum, ce ar vrea sa vada pe server, sugestii de skin uri noi, iar daca sunt putini jucatori nu intra sa admineze.
Dat fiind spuse cele de mai sus, am luat decizia de a face urmatoarele ajustari serverului:
- Vom sterge toti adminii care nu au nici macar 1 ora in ultima saptamana. | Q: De ce? A: Daca nu au activitate, inseamna ca nu le mai place server-ul.
- Vom da wipe conturilor cu skin-uri | Q: De ce? A: Vom adauga skin-uri noi, iar daca se vor intersecta cu cele vechi vor creaa bug-uri jucatorilor.
- Vom da un bonus de 20 cutii + 20 Key + 2Nametag-uri la prima deschidere dupa terminarea mentenantei( se va anunta pe fb )
- Vom adauga un nou eveniment (Summer Quest) Prin care colectand niste cutiute de pe jos veti putea achizitiona diferite beneficii (reale/virtuale)
Doar cu ajutorul vostru am ajuns pana aici, si tot cu ajutorul vostru vom trece peste acest obstacol.
Toti cei care ati jucat si inca jucati, aveti ocazia sa deveniti unul dintre adminii nostrii de baza.
Puteti venii cu raspuns acestui topic cu sugestii propuneri, ce v-ar parea voua mai interesant.
Hai sa readucem gloria CS 1.6 inapoi!, La marea deschidere voi filma, aveti ocazia sa apareti in episod!
Topicul va ramane deschis pentru intrebarile si sugestiile voastre!