Nume: Daniel
Nickname pe TS: fitosu
Varsta: 15y
Gradul actual: global moderator
Gradul dorit: Supervizor
Ai citit regulamentul?: ftw e in AFGANISTAN
Cand ai facut ultima cerere ( link ) ? : https://icegame.ro/f...upgrade-fitosu/
De ce dorești această funcție?: sa avansez in rang
Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming

- Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
- Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
- Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
- Trimite mesaje la alti membri

[TS] Cerere upgrade fitosu

Posted 06 August 2019 - 07:06 AM

- blawmonster and fitosu like this

slab la csgo
- blawmonster, fitosu and LeGaL2.0 like this
______________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________
Blawj4b sclv mieu <3
Posted 06 August 2019 - 07:13 AM

o sa iti iei contra ca dupa o sa ai arfe pe metin =]]]
- blawmonster likes this
Posted 06 August 2019 - 07:40 AM

Posted 07 August 2019 - 02:04 PM

Posted 08 August 2019 - 07:42 PM

ai un caracter care lasa de dorit tu ca membru staff injuri playeri noi doarece au voce subtire sau sunt copii + ca te crezi superior fata de altii dar defapt tu esti un nimeni, de cand ti am dat block playeri mi au tot spus ca ma injuri si ma faci in fel si chip se vede si de la raspunsu la cererea mea de upgrade deci eu consider ca tu nu ai merita up
- blawmonster likes this
Posted 09 August 2019 - 09:17 AM

ai un caracter care lasa de dorit tu ca membru staff injuri playeri noi doarece au voce subtire sau sunt copii + ca te crezi superior fata de altii dar defapt tu esti un nimeni, de cand ti am dat block playeri mi au tot spus ca ma injuri si ma faci in fel si chip se vede si de la raspunsu la cererea mea de upgrade deci eu consider ca tu nu ai merita up
))))))))))))))) vezi ca te ai pierdut in agurmente viata mea, oricum esti un terminat toata lumea zice asta tu bagi vrajeli acum, tu crezi ca te injur fara motiv, tu ma injuri eu te njur, oricum oamenii ca tine falsi si serpi sunt cea mai jegoasa speta de oameni intr o socitate, nici oameni nu va pot numi pentru ca sunteti prea de tot, pe forum esti un caine cuminte, dar pe ts nu ti mai tace gura de morti si de raniti si de familie cand ma injurai pe mine, faceai misto de mine cu numele lu mama, se vede coaie ca esti un trist care sta toate ziua in casa, vere nu vreau sa mai lungesc subiectu, oricum esti un mare gunoi, o sa ajungi foarte trist
- blawmonster likes this
Posted 10 August 2019 - 06:48 AM

))))))))))))))) vezi ca te ai pierdut in agurmente viata mea, oricum esti un terminat toata lumea zice asta tu bagi vrajeli acum, tu crezi ca te injur fara motiv, tu ma injuri eu te njur, oricum oamenii ca tine falsi si serpi sunt cea mai jegoasa speta de oameni intr o socitate, nici oameni nu va pot numi pentru ca sunteti prea de tot, pe forum esti un caine cuminte, dar pe ts nu ti mai tace gura de morti si de raniti si de familie cand ma injurai pe mine, faceai misto de mine cu numele lu mama, se vede coaie ca esti un trist care sta toate ziua in casa, vere nu vreau sa mai lungesc subiectu, oricum esti un mare gunoi, o sa ajungi foarte trist
Bai frate , nu ca as vrea sa ma bag in cearta voastra, dar sunteti prea de tot, black, i-ai dat block, lasa-l in pace, nu-l mai injuri, uiti de el ca exista pe planeta asta. Tu ii dai block, tu continui sa-l injuri, arkilo a facut bine, ti-a dat block nu te-a mai bagat in seama, urmeaza-i exemplu si totul o sa fie bine.
- blawmonster likes this
Posted 10 August 2019 - 09:43 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
![]() |
Designed for IceGame Romania Toate drepturile rezelvate IceGame Romania Pentru o vizionare cat mai buna a forum-ului, recomandam utilizarea rezolutiei 1280 x 1024 sau echivalentul in format widescreen si utilizarea browser-ului Google Chrome sau Mozilla Firefox. |
![]() ![]() ![]() ![]() |