Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Reclamatie fitosu + [Nea Marian] WouWUtze

Recommended Posts

Nume : 

This is the hidden content, please

Numele adminului / user-ului: fitosu + [Nea Marian] WouWUtze

Motiv: fitosu ii da helper unui player de pe ts si acel player da ban lui jan la camera lui

Dovezi: 

This is the hidden content, please

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

nu am nicio obiectie! aprob faptul ca i-am dat ban lui jan dar i-as da si lu terminatu de olikra

ba arkilo ma mai ai la block? =]]]]] totusi de ce plangi? si jan face la fel da lu jan nu ii faci nimic =]]]]] faci reclamatii doar la aia pe care ii urasti. ce trist esti =]]]

asta face reclamatie da nu e legat de el daca il enervam pe jan imi face EL reclamatie nu tu, faptul ca esti suparat pe mine ca ma injuri de familie si ti dau ban si tot tu ma pui pe mute asta e altcv, noi faceam caterinca, el stie de gluma, nu ca tine cocosat ramai toata viata, mi se pare corect si normal ca el sa mi faca reclamatie nu tu, si nu i a dat ban permanent ia da un 1 minut, si nu cred ca s a suparat =))))))))))

Ba chiar m-am suparat, + ca l-am pus pe arkilo sa faca, wow este un prost, si fitosu, alt prost =)))

Ii da grad lu wow si il pune sa-mi dea ban, da pana cand cu tupeul asta .

EDIT: Din aceasta reclamatie nu vreau sa se supere absolut nimeni, va luati in gura suportati consecintele..

Terminati odata cu astea si nu mai fiti prosti nu vreau sa imi  fac dusmani pace

=]]]] da mie de ce mi-a dat dupa ban? daca avea destul iq nu imi dadea ban si mie. daca se aplica consecinte pentru unu sa se aplice pt toti lolz

=]]]] da mie de ce mi-a dat dupa ban? daca avea destul iq nu imi dadea ban si mie. daca se aplica consecinte pentru unu sa se aplice pt toti lolz

Daca ar fi asa, nimeni de pe ts n-ar mai avea grad. lmao

:acceptat:  Remove, deja v-o luati in cap, astfel de dispute ma scarbesc, daca iti displace cineva nu sta la canal cu el, daca te injura il filmezi si faci reclamatie, daca iti ffaci dreptate singur scapi de grad. :tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.