Primar - Arhiva Topic-uri - IceGame Romania @ Winter Is Coming

Jump to contentLogo

Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming


Autentificare 

Creează cont
Bine ati venit pe IceGame Romania ! Comunitatea IceGame isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:
 • Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
 • Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
 • Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
 • Trimite mesaje la alti membri
Photo

Primar


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
S u n D e

S u n D e

  Advanced Member

 •   Group:
  Membru
 •   Posts:
  41
 •   Member Number:
  1051
 •   Joined:
  08-November 19
 •   Reputation:
  0
  • Time Online: 3h 5m 5s

  Postul de Primar este asemănător cu o funcție de pe server (Lider, Helper sau Admin), trebuie să dați dovadă de activitate și profesionalism.

  - Orice limbaj necorespunzător în joc sau pe forum (Jigniri, Semne Obscene, Atitudine arogată) (Faction Warn sau Demitere).

  - Orice abuz sau încalcare a regulamentului serverului atrage dupa sine și sancționarea dumneavoastra (Faction Warn sau Demitere).

  - Primarului nu îi este permis să facă DeathMatch (DM) sau Drive-By (DB), doar cu un motiv bine întemeiat (Faction Warn).

  Durata Primarului

  - O persoană care a fost în postura de Primar al serverului și renunță prematur la ea sau îi este scoasă și nu are primul Mandat terminat va trebui să aștepte două luni de zile din momentul renunțării/scoaterii pentru a aplica iar pentru Primar.

  - Dacă Mandatul vostru este pe terminate și doriți să candidați în continuare pentru acest post, sunteți obligați să aplicați iar și în funcție de părerea Adminilor 4+ veți putea fi băgați pe lista de votare.

  - Se acordă Uninvite cu Faction Punish (0/60) persoanelor care au cel puțin un Mandat terminat în postura de Primar și își depun cererea de demisie fără a avea reclamații la activ.

  - Se acordă Uninvite cu Faction Punish (10/60) persoanelor care au cel puțin 2 săptămâni în postura de Primar care își depun demisia sau ies cu 3/3 Factions Warns.

  - Se acordă Uninvite cu Faction Punish (60/60) persoanelor care au sub 2 săptămâni în postura de Primar care își depun demisia sau ies cu 3/3 Factions Warns.

  Activitatea Primarului

  - În cazul în care Primarul este inactiv mai mult de 3 zile fără o cerere de inactivitate va fi demis în funcție de vechimea sa.
  - O persoană nouă intrată în postura de Primar nu are dreptul la cereri de inactivitate în prima sa săptămână.
  - O persoană care nu are minim un Mandat terminat (Consecutiv) în postura de Primar nu are dreptul la cereri de inactivitate mai mari de 7 zile.
  - După expirarea unei cereri de inactivitate Primarul are la dispoziție 24 de ore să se conecteze pe server sau un Admin 4+ îl va demite în funcție de vechimea sa.

  * Primarul nu are un raport de activitate stabilit, dar este obligat să organizeze diferite evenimente de amploare și activități alături de jucători. *

  Alte Reguli

  - Primarul are voie să folosească orice Job.
  - Folosirea comenzii [/settax] aiurea (Pentru a face Spam sau înainte de Payday, etc) este sancționată cu Faction Warn sau Demitere.
  - Folosirea comenzii [/gov] aiurea ( Pentru a fa ce Spam, Scopuri Personale, Instigare la ceartă) este sancționată cu Faction Warn sau Demitere.
  - Orice modificare adusă subforumul Mayor trebuie aprobată de către un Admin 4+, excepție topicul ''Legende''.
  - Primarul are voie să participe sau să organizeze orice fel de eveniment fără acordul nimănui.
  - În cazul în care acesta dezvăluie informații despre ce se vorbeste pe Leader Chat [/lc], va fi demis cu Faction Punish 60/60 .  pctroubleshooting.ro   Robotel Anunturi  
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Temă realizată de Barlap