Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked (TS3) Cerere upgrade qMARV0

qMARVo

Recommended Posts

Nume:Anton Ionut
Nickname pe TS:Sk1LL
Varsta15
Gradul actual:Global moderator 
Gradul dorit:supervizor
Ai citit regulamentul?:
 ftw  nu mai e in AFGANISTAN
Cand ai facut ultima cerere ( link ) ? :

This is the hidden content, please

De ce dorești această funcție?:Doaresc aceatsa funcie deoarece sunt un functionar si un admin/prieten bun pe acest server miraculos,(prieten cu cei care merita ,pai ce facem) Aceasta funcie ma va ajuta sa aduc un bonus serverului de ts ,scapand de toti retarzi de pe ts (asta care va stiti taceti din gura) si de aceea cred ca merit pe deplin acest grad (ps alti au grad mai mare si nu fac nimic cu el)(astia care va stiti taceti_;) #ttp doresc grad.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

:contra: vi la camera, intrebi ce jucam, daca iti spunem direct sa pleci in sensul ca ne deranjezi, incepi sa spui o injuratura si sa pleci la camera ta  <_<

vwXcdrS.jpg                                                                             

Marvu este un om respectos [ cu cine merita] nu inteleg dc multii dati cu hate in el in halul asta daca voi nu acceptati acest om nu inseamna ca el este de vina eu unu nu am nici un fel de problema cu el deoarece omu ma respecta si eu la randul meu pe el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,515 Total Posts
    5,220 Total Topics
    4,432 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    TinCodeX
    Newest Member
    TinCodeX
  • Who's Online   17 Members, 0 Anonymous, 59 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.