Nume:Anton Ionut
Nickname pe TS:Sk1LL
Varsta15
Gradul actual:Global moderator
Gradul dorit:supervizor
Ai citit regulamentul?: ftw nu mai e in AFGANISTAN
Cand ai facut ultima cerere ( link ) ? :https://icegame.ro/f...upgrade-qmarv0/
De ce dorești această funcție?:Doaresc aceatsa funcie deoarece sunt un functionar si un admin/prieten bun pe acest server miraculos,(prieten cu cei care merita ,pai ce facem) Aceasta funcie ma va ajuta sa aduc un bonus serverului de ts ,scapand de toti retarzi de pe ts (asta care va stiti taceti din gura) si de aceea cred ca merit pe deplin acest grad (ps alti au grad mai mare si nu fac nimic cu el)(astia care va stiti taceti_ #ttp doresc grad.
Bun venit pe IceGame Romania @ Winter Is Coming

- Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
- Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email
- Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
- Trimite mesaje la alti membri

(TS3) Cerere upgrade qMARV0

Posted 15 December 2019 - 08:50 AM

Posted 15 December 2019 - 08:53 AM

Posted 15 December 2019 - 01:25 PM

Posted 16 December 2019 - 05:00 PM

vi la camera, intrebi ce jucam, daca iti spunem direct sa pleci in sensul ca ne deranjezi, incepi sa spui o injuratura si sa pleci la camera ta
Posted 17 December 2019 - 07:13 PM

Posted 18 December 2019 - 07:49 PM

Marvu este un om respectos [ cu cine merita] nu inteleg dc multii dati cu hate in el in halul asta daca voi nu acceptati acest om nu inseamna ca el este de vina eu unu nu am nici un fel de problema cu el deoarece omu ma respecta si eu la randul meu pe el.
Posted 22 December 2019 - 11:06 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
![]() |
Designed for IceGame Romania Toate drepturile rezelvate IceGame Romania Pentru o vizionare cat mai buna a forum-ului, recomandam utilizarea rezolutiei 1280 x 1024 sau echivalentul in format widescreen si utilizarea browser-ului Google Chrome sau Mozilla Firefox. |
![]() ![]() ![]() ![]() |