Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Cerere UNBAN Atit

Atit

Recommended Posts

NICK:Atit

IP:nu l stiu...

STEAM ID:STEAM_0:0:535075169 

DATA / ORA:12:00

ADMIN:Zens

DOVEZI: wg 
This is the hidden content, please

Sincer imi pare rau ca apare acel script sau ce e. Sincer si eu am fost mirat cand am vazut. Il inteleg pe zens si o facut bine ce o facut dar sper sa se poata faca ceva. Is steam on de vreo 3 luni si am jucat pe multe servere. posibil sa se fi luat un cfg de la ei ca stiu ca mai exsita sv din astea. Daca se poate sa vina cineva Discord Atit#9045 sa ma ajute sa sterg tampenia aia. Nu am jucat cu hack pe cs 1.6, nu l am bagat eu, probabil automat. Va rog !

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

La cfg, dlls mie nu mi apare nimic ca sa zici ca am bagat. ceva s-a intamplat... i am dat sa il reinstalez... Va rog, ajutati-ma. Nu conteaza daca iau unban dar macar sa scap de prostia aia ...     

COKA Cola s-a mai uitat pe mine, pentru wall, nu pentru aim. Si aveam prostia aia si atunci, el s-a uitat si nu sarea tinta, nimic, deci prostia aia nu facea nimic deoarece nu era configurata deci nu era pusa de mine acolo. Sper sa se rezolve cat mai rapid.

Sunt de acord cu tine, sincer as face la fel in locul tau. mi am reinstalat cs-ul, e ok acum. Oricum nu sarea tinta ca sa spui ca e configurat si nu ma uitam prin pereti deci nu l-am luat eu. Ceva s-a intamplat acolo

mane eu nu am de unde sa stiu de unde ai tu cfg, eu mi-am facut treaba, de aici BArlap decide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,405 Total Posts
    5,215 Total Topics
    4,107 Total Members
    14 Total Banned
    297 Most Online
    serecjanyt
    Newest Member
    serecjanyt
  • Who's Online   17 Members, 0 Anonymous, 41 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.