Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Andrei[SouNNd] - 5.42 ore jucate - Cerere lider Hitman

AndreiSouNNd

Recommended Posts

Nickname pe server: Andrei[souNNd]
Ore jucate: Detin suma de 5.42 ore jucate.
De cat timp joci pe server: Joc pe acest server de la deschidere.

Varsta reala: Am varsta de 14 ani.
Ce alte jocuri mai joc?: Inafara de SA:MP mai obisnuiesc sa joc "Minecraft Pocket Edition" si "Standoff 2", insa toata activitatea mea este orientata spre acest minunat joc numit "SA:MP".
Ce vei face dupa terminarea studiilor?: Dupa ce voi termina cu studiile mele ma voi apuca in forta de "SA:MP".

Cea mai mare realizare pe IceGame: Cea mai mare realizare a mea este ca am avut un Monster full cand nu eram in beta.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?: Nu l-am gasit insa am experienta ca si lider.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult timp petrecut de mine intr-o factiune a fost 58 de zile ca si lider in cadrul factiunii Los Santos Taxi pe un server pe care nu ma mai joc.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat cel mai putin timp in Tow Truck Company, 12 zile rank 6.
Ce te deranjeaza cel mai mult la IceGame?: Nimic.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Sunt sigur ca ma voi descurca cu aceasta functie, deoarece dupa cum am zis mai sus am mai fost lider si chiar o perioada mare, sunt in School Instructors de pe un server mare Tester si Responsabil cu testele si amenzile avand aceasta functie am invatat sanctionarea corecta a membriilor si cum se da un test. Si am fost de foarte multe ori co leader.

Cat ai stat cel mai mult iantr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat cel mai mult intr-o factiune pasnica 58 de zile ca si lider si pot spune ca sunt factiunii foarte profitabile si frumoase.
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult intr-o mafie 20 de zile rank 3 si pot spune ca este o atmosfera frumoasa si daca ai intrat intr-o mafie unita vei avea si cateva clipe de ne uitat.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat cel mai mult timp in Federal Bureau of Investigation pe un server mare si am invatat foarte multe de acolo cum ar fi acordarea corecta a wantedului de runner sau cum se executa un [/frisk], stand astfel 42 de zile avand rank 5.

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!