Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Aplicație Helper

Abi@DauDeRup

Recommended Posts

Cum te numesti si ce varsta ai: Ma numesc Albert și am frumoasa vârstă de 15 ani.

Nick pe server: Abi@DauDeRup

Link catre profilul tau din panel:

This is the hidden content, please

Zile adunate (aprox.) in factiuni: Astăzi fac 1 zi de când sunt în Hitman Agency.

In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Hitman Agency, 1zi,nu am părăsit-o.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):

Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Pe samp îmi place sa ma joc împreună cu prietenii mei, sa facem caterinca, sa dam rob-uri, sa facem dm pe politie și după sa primim wanted, îmi mai place sa fac raport pentru facțiune.Acord cam 4-5 ore /zi

De ce crezi ca meriti functia de helper?: Deoarece sunt un player care are simțul răspunderii, care știe cum sa răspundă la întrebările adresate de către playeri, și sunt un om punctual.

Ai fost banat vreodata pe IceGame? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost Banat.

Ce alte jocuri joci?: Free Fire.

De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc vechi care încă este popular, deoarece am o grămadă de prieteni cu care ma joc SA:MP, și deoarece este un joc în care nu te plictisești.

Ce-ti place cel mai mult la IceGame, de ce ai ales sa joci aici?: Cel mai mult îmi place GM-ul, și am ales sa joc aici deoarece este un server care este la început, dar are playeri activi.

Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Da.

Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Rusu, Mihaisi Alin momentan.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Poți cumpăra unul dintr-un business de tip 'Clothing Store' folosind comanda [/clothes], sau dacă ai deja unul achiziționat folosește comanda [/skins].

Daca un player intreaba ce face la job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: La acel tip de job trebuie sa te urci într-un tractor și după ce ai luat fiecare checkpoint trebuie sa mergi la biz-ul ales de către server.

Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?:Pentru a intra în acel departament îți trebuie minim level 10 și minim 10 ore jucate în ultimele 60 de zile.

• 3 months later...

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!