Jump to content
  • IceGame # Spatiu Publicitar

Locked Propunere - H4ck3ds

H4ck3ds

Recommended Posts

Salut, aici niste propuneri:

1. Sa adaugati Cutitele Shattered Web link : 

This is the hidden content, please

2. Sa incercati sa mai lucrati putin la caltiatea skinurilor ( reflexii + lumini poate HD )

3. Mvp noi melodiile : 

( injura putin dar nush 0:11 - 0:20 )

( 1:14 - 1:27 e prea blana )

( 1:46 - 2:00 idk mie mi se pare Ok )

(  0:24 - 0:42  )

( 0:14 - 0:28 asta chiar e top rau de tot =) )

4. Adaug propunerea lui Coka Cola, serverul de discord, deoarece TS pe telefon costa bani, iar unii poate vor sa vorbeasca pe discord de pe telefon, e mult mai ok decat TS. Daca va este greu cu sv, va pot ajuta eu cu mare drag.

5. Butterfly Knife Pack(Sunt multe foarte frumoase, spre exemplu doppler, fade macar acestea) 

6. Nu vreau sa zic ceva rau sau nush, dar ar prinde foarte bine o promovare platita, deoarece server-ul nu mai este cum era inainte, iar zilnic sunt putini jucatori..

Sper sa luati in considerare propunerea, multumesc.

Astept un PRO sau un CONTRA la aceasta propunere <3

• 3 months later...

Please disable AdBlocker in order to help us keeping the forum up and running!

• 2 years later...

Salutare, ador propunerea ta pentru server-ul GO.ICEGAME.RO de la mine ai un mare  :pro: .

Apropo server-ul de Discord este 

.

fZTTb50.gif

O propunere mai veche care a fost aplicata partial: 

1. Cateva din din modele au fost adaugate(nu toate) pentru a mentine diversitatea si balansul inventarului.
2. Se poate face rework foarte usor la modele insa tineti minte ca cs 1.6 este un joc jucat in mare parte de oameni cu pc-uri low end iar adaugarea acestor caracteristici ar scadea drastic FPS-ul jucatorilor.
Deja un procent maricel s-a mai plans cand am trecut la skin-urile noi cu manusi care desi sunt optimizate cer destul de multa putere de procesare pe un pc low end cu placa video slaba.
3. Incercam sa mentinem un repertoriu cat mai divers in domeniul mvp-ului totusi ce ai sugerat tu intre timp s-au invechit si nu prea sunt pe placul meu.
4. Inca din 2021 avem server de discord:

5. La patch-ul din 2022 au fost readaugate numeroase modele de butterfly

6. Tineti minte ca noi ca si comunitate am facut serverul cunoscut iar toata promovarea a venit din partea mea + a catorva baieti care s-au jucat si au postat si pe youtube. Promovarea platita nu isi are rostul fiindca cs 1.6 nu este un joc de actualitate, cine doreste sa se joace este bine venit. Cum am enumerat de mai multe ori atat pe live-uri cat si pe discord/teamspeak aceste servere vor fi online atat timp cat eu voi vi prezent online. Fiecare poate ajuta in felul sau la promovarea serverului insa din cate am vazut toti sugereaza promovarea platita sau boost-ul ceea ce dupa parerea mea nu sunt solutii viabile pe termen lung.

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • IceGame # Global Statistics

11,606 Total Posts
    5,221 Total Topics
    4,515 Total Members
    14 Total Banned
    305 Most Online
    Seller String
    Newest Member
    Seller String
  • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 38 Guests (See full list)

• Parteneri

• Create New...

Important Information

By visiting our community, you agree to our Terms of Use.